Εκδόθηκε σήμα διακοπής εργασιών για τον υποσταθμό της ΔΕΗ στον Αγιο Νικόλαο

ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΗ ΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

Εκδόθηκε από τον Δήμο η απόφαση-ανάκληση της ΑΝ57/2017 Αναθεώρησης της 77/2009 οικοδομικής άδειας, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι εργασίες κατασκευής του υποσταθμού υψηλής τάσης της ΔΕΗ, στον Άγιο Νικόλαο.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΠΟΠΕΣ, αναφέρει τα εξής:

“Την 21-92017 επιτέλους εκδόθηκε και εκτελέστηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια το σήμα διακοπής εργασιών για τον υποσταθμό υπερυψηλής τάσης στον Άγιο Νικόλαο.

Μετά από πρωτοβουλία του κ. Γεώργιου Υψηλάντη επικεφαλής της «ΡΟΠΟΑΝ»  και κατόπιν συνεννόησης του με τον κ. Χατζή Χατζηευθυμίου επικεφαλής της «ΡΟΔΗ» και τον κ.Ευστράτιο  Καρίκη αρχηγό της μείζονος μειοψηφίας και επικεφαλής  του «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» επισκέφθηκαν την  21—9-2017 την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδ/νησου και στον Εισαγγελέα Πρωτ/κων  Ρόδου ενεργώντας όπως πάντα με γνώμονα την αγάπη τους για την πόλη και τους  δημότες .

Κατέθεσαν σχετικά έγγραφα και απαίτησαν να τηρηθούν τα νόμιμα και να βγει άμεσα το σήμα διακοπής εργασιών.

Στις ανωτέρω συναντήσεις παρέστησαν και ο Γραμματέας του ΔΣΡ και Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δωδ/νησου  κ.  Γιαννικουρής Αντώνης και ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου κ. Σπυρόπουλος Σπύρος.

ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ –εκ παραδρομής- στο ΔΤ του συλλόγου μας την 21-9-2017 αναφέρουμε «Η Διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Ροδίων  εκπροσωπούμενη από τους κ. Χατζη Χατζηευθυμίου, κ. Υψηλάντη Γεώργιο,και κ. Καρίκη Ευστράτιο κλπ»

Η πρωτοβουλία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη Διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Ροδίων.

Σας ευχαριστούμε που είστε στο πλευρό μας ! Κοντά σας νοιώθουμε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για τον τόπο μας!”