Ευθύνες καταλογίζει ο ΑΠΟΠΕΣ σε όλους τους εμπλεκόμενους για τις εξελίξεις στον υποσταθμό της ΔΕΗ

ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΗ ΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ο ΑΠΟΠΕΣ με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ενημερώνει για την παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου και αποδίδει ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους για τις εξελίξεις στον Υποσταθμό της ΔΕΗ στον Αγιο Νικόλαο.

Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

“Η Διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Ροδίων  εκπροσωπούμενη από τους κ. Χατζη Χατζηευθυμίου, κ. Υψηλάντη Γεώργιο,και κ. Καρίκη Ευστράτιο, με τον Γραμματέα του ΔΣΡ και Αντιπρόεδρο του ΤΕΕ Δωδ/νησου  κ.  Γιαννικουρή Αντώνη και τον σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Ρόδου κ. Σπυροπουλο Σπύρο, έκαναν σήμερα 21-92017 παράσταση στην Αστυνομική Διεύθυνση και στον Εισαγγελέα Ρόδου .

Κατήγγειλαν  την προκλητική συμπεριφορά της Πολεοδομίας του Δήμου Ροδίων και όχι μόνο , για το θέμα υπερυψηλής τάσης του υποσταθμού της ΔΕΗ Α.Ε. στον Άγιο Νικόλαο .

Απαίτησαν να τηρηθούν τα νόμιμα και να γίνει ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.  Μετά την απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ και αφού εκκρεμούν και προηγούμενα  σήματα διακοπής εργασιών ΟΦΕΙΛΟΥΝ να διακόψουν ΑΜΕΣΑ τις εργασίες .

Αντί αυτού ΣΠΕΥΔΟΥΝ με ενισχυμένα συνεργεία να τελειώσουν τις εργασίες για να βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Τόνισαν δε ότι η πολεοδομία είναι ενημερωμένη από την Δευτερα 18-9-2017 και  για…ευνόητους λόγους… κωλυσιεργεί..

Επίσης την Δευτέρα ενημερώθηκαν εγγράφως και από τον ΑΠΟΠΕΣ και το ΑΤ Ρόδου και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Οι όποιοι εμπλεκόμενοι για αυτή την εξέλιξη  φέρουν ΕΥΘΥΝΕΣ!”

Το ΔΣ