Σε ενεργή υποστήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά στην Α.Αττική καλεί η ΕΛΜΕ Θήρας

ΕΛΜΕ Θήρας
Η πλειοψηφία της ΕΛΜΕ Θήρας σε πρόταση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Θήρας για ανακοίνωση με περιεχόμενο τα άμεσα μέτρα  ανακούφισης και αντιμετώπισης των πληγέντων από τις πυρκαγιές έστειλε το παρακάτω μήνυμα:
Η ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ  πιστεύει ότι σε τέτοιες στιγμές οι φλυαρίες και τα λόγια περισσεύουν και πρέπει να δείξουμε  όλοι  την ενεργό υποστήριξή μας στην ανακούφιση των πληγέντων αυτής της τραγωδίας με έργα. Προτείνουμε άμεσες δράσεις: συγκέντρωση χρημάτων , είδη πρώτης ανάγκης .”
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΕΛΜΕ Θήρας εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους,  δηλώνει την αλληλεγγύη της  προς όλους τους πληγέντες και καλεί όλη την Ελληνική Κοινωνία σε διαρκή εγρήγορση για την αποτροπή ανάλογων τραγωδιών.

Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς  να σταθούν αλληλέγγυα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη φωτιά και να καταθέσουν χρήματα για την οικονομική ανακούφιση των πληγέντων στον παρακάτω λογαριασμό της ΟΛΜΕ στην ALPHA BANK: Αριθ. Λογ/σμού: 114-00-2002-005940,IBAN: GR85 0140 1140 1140 0200 2005 940,  BIC: CRBAGRAAXXX

Καλούμε τα μέλη μας  να συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, γάλατα μακράς διάρκειας π.χ. εβαπορέ, κ.λπ.) και να τα αποστείλουν στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής στην Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού, τηλ. Επικοινωνίας 210 4819001, 213-2129104/ 213-2129105/ 213-2129117).

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα προστασίας, ενίσχυσης και στήριξης των πυρόπληκτων και των οικογενειών τους.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που τα λόγια περισσεύουν, ας δείξουμε όλοι την απαραίτητη περίσκεψη και την ενεργό υποστήριξή μας στην ανακούφιση των πληγέντων αυτής της τραγωδίας”

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                  Η  Πρόεδρος                                                               Ο Γενικός Γραμματέας

Ανθή Πατραμάνη                                                 Νίκος Μπακόπουλος