11η Γιορτή Μουσικής στο Αλσος του Αγίου Σουλά

Αμπερνάλλι 11η Γιορτή Μουσικής

Αμπερνάλλι 11η Γιορτή ΜουσικήςΟ Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ προχωράει εντατικά την προετοιμασία και την οργάνωση της 11ης Γιορτής Μουσικής που συνδιοργανώνει και φέτος με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου, από τις 19.00, στο Άλσος Αγίου Σουλά.

                Η Γιορτή Μουσικής ξεκίνησε το 2008 (στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής). Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή της μουσικής, αφού επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί όλων των ειδών μουσικής, παρουσιάζουν  τη δουλειά τους και πλέκουν ένα μαγικό μουσικό διήμερο, σε ένα πανέμορφο χώρο, το Άλσος Αγίου Σουλά.

                Το πρόγραμμα και των δύο ημερών περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο, ποικίλα και πανέμορφα ακούσματα, από νέους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, που κάθε χρόνο στηρίζουν και τιμούν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

                Νέες πινελιές έχουν όμως προστεθεί στην 11η Γιορτής Μουσικής.

                Tο μεγάλο παραδοσιακό-λαϊκό γλέντι που οργανώνεται για το βράδυ της 1ης μέρας της Γιορτής, στις 7 Ιουλίου, με το μουσικό σχήμα του κ. Γιώργου Καλορμάκη.

                Και η ιδιαίτερη μουσική συναυλία ‘ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ’ σε μουσικο-παιδαγωγική επιμέλεια του κ. Γιώργου Σακελλαρίδη, που θα ανοίξει το πρόγραμμα της 8ης Ιουλίου.

                Παράλληλα με τη μουσική σκηνή, στο χώρο στήνεται και οργανωμένη κατασκήνωση, όπου μουσικοί και θεατές διανυκτερεύουν και ‘στήνουν’ ένα άτυπο μουσικό πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παράλληλες δράσεις που αφορούν αθλητισμό, ιππασία, επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατους στο δάσος κ.α., διασκεδάζουν τόσο τους κατασκηνωτές όσο και τους θεατές της γιορτής!