Εγγραφές στη Παιδική Χορωδία του Δήμου Ρόδου

ΔΟΠΑΡ

χορωδίαΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ –ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου

Γίνε κι εσύ μέλος της

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ που από το 1982 (εδώ και 35 χρόνια τώρα δηλαδή) έχει ως δάσκαλο και μαέστρο της τον μουσικοπαιδαγωγό (Διδάκτορα Μουσικής Παιδαγωγικής) κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, αποτελεί ένα εξαιρετικό άτυπο «σχολείο» μουσικής ευαισθητοποίησης και συνάμα χώρο συναισθηματικής καλλιέργειας και προσέγγισης των ανθρώπινων αξιών.

Στα διάφορα τμήματα της «φοιτούν» σήμερα περί τα 100 παιδιά!

 Κάθε συνάντηση – πρόβα στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ είναι όχι μόνο ένα ουσιώδες μάθημα μουσικής, αλλά και ένα μάθημα ζωής! Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ , η μουσική είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις ανθρώπινες αξίες, την ψυχική ανάταση, τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ  με τον τρόπο που λειτουργεί, καθώς καλεί και τους γονείς να παρακολουθούν το κάθε μάθημα, ανοίγει την «αγκαλιά» της σε όλη την οικογένεια!

Παιδιά και γονείς συναντιούνται με τα τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών μας, κάθε Σάββατο από τις 6.00μμ. έως τις 6.45μμ. (ημέρα και ώρα λειτουργίας του «ανοιχτού» δημιουργικού τμήματος Χορωδίας για παιδιά από 6 έως και 10 χρονών),  στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο στο Μανδράκι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τα τηλέφωνα: 22410 – 39316 (κ. Ασημένη Παπαεμμανουήλ, υπάλληλο  Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) ή από το 697 6968005              (κ Γιώργο Σακελλαρίδη, διευθυντή της Χορωδίας).