Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τη καθαριότητα στο νησί, αποδίδοντάς της ευθύνες για υποβάθμιση της υπηρεσίας  προκειμένου να μειώσει το “κόστος”, όπως επιβάλλει η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Δελτίο τύπου

Για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τη καθαριότητα στο νησί

Την εποπτεία οργανώσεων και εθελοντών έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Ρόδου, προκειμένου να καθαρίσει το νησί, αντί να διεκδικήσει τη στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας  με μόνιμο προσωπικό.

Η υποβάθμιση  της υπηρεσίας καθαριότητας έχει και αυτή εποπτεία και σχεδιασμό.  Οι σωροί των σκουπιδιών στη πόλη, οι άπλυτοι κάδοι, η εγκατάλειψη των οχημάτων, με εργαζόμενους χωρίς μέσα προστασίας εδώ και χρόνια, είναι μέσα στην τακτική που ακολούθησαν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές για να οδηγήσουν την υπηρεσία στην ιδιωτικοποίηση.

Έχει τεράστιες ευθύνες η Δημοτική Αρχή για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο νησί σε σχέση με την καθαριότητα, γιατί υλοποιεί πλήρως την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ με κύριο στόχο την μείωση του «κόστους», δημιουργώντας αυτές τις ελλείψεις και τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στο προσωπικό.

Είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού, με μόνιμη και σταθερή εργασία. Να εξασφαλίσει ο Δήμος σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομή με δημόσιους πόρους. Να μειωθούν τα ανταποδοτικά τέλη που προστίθενται στα μέτρα της κυβέρνησης, που έχουν γονατίσει όλο το λαό.

Εδώ και τώρα χρειάζεται ν’ απαιτήσει ο Ροδιακός λαός μια πολιτική που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, να προστατεύει την υγεία του και το περιβάλλον.

Ρόδος 7/06/2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *