Η Κομματική Οργάνωση Σαντορίνης του ΚΚΕ καταδικάζει το νέο κρούσμα ξυλοδαρμού

Θήρα

Αργυρού Μαρία καταγγέλλει τη κοροϊδίαΗ Κομματική Οργάνωση Σαντορίνης του ΚΚΕ καταδικάζει το νέο κρούσμα ξυλοδαρμού, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε δημοτικό σύμβουλο.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

“Μετά το καταδικαστέο συμβάν του ξυλοδαρμού του Προϊστάμενου του Γραφείου Δόμησης από μπράβους την Δευτέρα 18 Ιούνη,νέος ξυλοδαρμός από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε δημοτικό σύμβουλο!!!

Καταδικάζουμε απερίφραστα την  επίθεση του Ηλία Πελέκη Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και πρώην Προέδρου της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, στον επικεφαλής δημοτικής παράταξης Γιώργο Χάλαρη, για όποιο λόγο και αν αυτή συνέβη. 

Η βία  φέρνει πάντα βία και δεν είναι ποτέ τρόπος αντιπαράθεσης.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ποτέ δεν έχουν αρνηθεί βήμα σε όποιον θέλει να εκφράσει τις απόψεις του.

Η παράταξή μας, μόλις  πληροφορήθηκε το γεγονός,ζήτησε  άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου , για να πάρουν όλοι θέση απέναντι στα πρωτοφανή αυτά φαινόμενα στο νησί μας.

Η Δημοτική Αρχή έχει αυξημένες ευθύνες και δεν κατανοούμε  την αναμονή μέχρι την Δευτέρα , που αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δημάρχου.

Τα θέματα αυτά δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα αλλά όλα τα θεσμικά όργανα και οπωσδήποτε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κυρίως όμως, αφορούν το Θηραϊκό λαό , που πρέπει να έχει ενημέρωση , συμμετοχή και αποφασιστική στάση στην καταδίκη αυτών των φαινομένων.”         

                                                     Σαντορίνη , 20 /07/2018