Το Εργατικό Κέντρο Β Συγκ/τος Δωδεκανήσου καταδικάζει την τιμωρία  που επιβλήθηκε στον φαντάρο που μίλησε  σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο

φαντάροι

φαντάροιΤο Εργατικό Κέντρο Β Συγκ/τος Δωδεκανήσου καταδικάζει την τιμωρία  που επιβλήθηκε στον φαντάρο που μίλησε  σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο. Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρει:

“Είναι απαράδεκτο τη στιγμή που όλο και περισσότερο μυρίζει μπαρούτι η περιοχή και  με ευθύνη  της κυβέρνησης εμπλέκεται η χώρα μας στους επικίνδυνους αμερικανατοϊκούς  σχεδιασμούς, να τιμωρείται φαντάρος επειδή  απευθυνόμενος στους διαδηλωτές ,έκφρασε  με τον καλύτερο τρόπο τις ανησυχίες , τις διεκδικήσεις και απαιτήσεις  των εργαζομένων και όλων των λαϊκών ανθρώπων και συναδέλφων του,  για ειρηνική ζωή με  δικαιώματα !

Ζητούμενα που μπορούν να εξασφαλιστούν με την πάλη ενάντια  στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εκμετάλλευση.

Τέτοιου είδους ενέργειες  θυμίζουν άλλες  εποχές .

Το Εργατικό Κέντρο καλεί τα σωματεία και εργαζόμενους της περιοχής να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή και να  δυναμώσουν την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Ενάντια στην συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς και στο ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Να εντείνουν τις προσπάθειες για την πιο δυναμική απήχηση του μηνύματος  της φετινής Πρωτομαγιάς “Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για την τελική νίκη των λαών