19ο Καρναβάλι Σορωνής, πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τον πολιτιστικό σύλλογο “Το Αμπερνάλλι”

"Αμπερνάλλι"

"Αμπερνάλλι"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ προχωράει τις ετοιμασίες για το 19ο Καρναβάλι Σορωνής. Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα και όλα δείχνουν πως και φέτος το Καρναβάλι Σορωνής θα αφήσει εποχή.

Οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να συγκεντρώνουν τις δηλώσεις συμμετοχής των αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στα τηλ. 6944291881 και 6974931101.

Φέτος και οι μεμονωμένοι καρναβαλιστές που θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα τμήματα που προτείνει ο σύλλογος, «Σούπερ Μάριο», «Φανάρι-Σηματοδότης» ή «Μπύρα» έως τις 05/02/2018, στα τηλ. 6944291881 και 6974931101 ή στο email του συλλόγου : ampernalli@gmail.com.  Το κάθε τμήμα θα δημιουργηθεί εφόσον συμπληρωθούν τουλάχιστον 15 δηλώσεις συμμετοχής.

Συνδιοργανωτής και φέτος στο 19ο Καρναβάλι Σορωνής ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Πολλοί όμως και οι χορηγοί που όπως κάθε χρόνο στηρίζουν τη διοργάνωση. Οι φετινοί μεγάλοι χορηγοί : Super Market ΒAZAAR Αντωνάκης, Υδραυλικά Μιχάλης Διακολαμπριανός, Μεσοστράτι Κουτούκι, Music Bar Πάει Καιρός, Σχολή Οδηγών Μιχάλης Κασέρης, Αρτοποιείο ‘Το ψωμί του Παππού’, Ιχθυοπωλείο ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Unicorn, ΒΑΠ – ΚΟΥΓΙΟΣ, Παντοπωλείο Δέσποινα Χάλκου, Περίπτερα Πάρης, Βιβλιοχαρτοπωλείο Η ΠΗΓΗ, Κρεοπωλείο Στρατής ,Φιλολογικό Διδασκαλείο Καρδούλια Καίτη – Τσίκη Ελένη, ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ και η Ναυτική Εταιρεία Αιγαίου, Sea Dreams που αθλοθετεί τους νικητές-καρναβαλιστές των πρώτων θέσεων στις κατηγορίες αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων με εισιτήρια ΡΟΔΟΣ-ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟΣ με ένα από τα πλοία της.

Το πρόγραμμα για το 19ο Καρναβάλι ξεκινάει από την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου όπου στις 19.30 στη στέγη του Συλλόγου  ο μάγος Gathan θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο show για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 20.00 οι παραδοσιακές «Καμουζέλες» θα ξεκινήσουν από το Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής και θα σεργιανίσουν σε όλο το χωριό μεταφέροντας το κλίμα της αποκριάς με τον παραδοσιακό τρόπο.

Το πρόγραμμα κορυφώνεται την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 14.30 με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με άρματα και πεζοπόρα τμήματα στον κεντρικό δρόμο της Σορωνής. Σταθερή αξία οι παρουσιαστές του Καρναβαλιού , οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ματθαίος Χατζηγεωργίου και Δέσποινα Κρητικού και η θεατρολόγος Βίκυ Θεολόγη.

Πολλές νέες εκπλήξεις όμως περιμένουν τους φίλους καρναβαλιστές και θεατές στο 19ο Καρναβάλι Σορωνής την Κυριακή 18/2. Ένα μεγάλο Carnival party ετοιμάζεται για τη συνέχεια με καρναβαλική μουσική, ρυθμό από την ομάδα κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, χορογραφίες από τους «Los Chapmicos Rhodes Salsa Club» και τη συμμετοχή όλων των πεζοπόρων τμημάτων και αρμάτων. Καλεσμένοι DJ οι Σταμάτης Σιδέρης και Γιώργος Γιορδαμνής.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ολοήμερο γλέντι γεμάτο χρώμα, μουσική, χορό, κέφι και ρυθμό. Σας περιμένουμε όλους εκεί, στις 14.30 στη Σορωνή!!!

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και στο email:ampernalli@gmail.com

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου  2018.