Κέφι, ζωντάνια, φαντασία και υπέροχο θέαμα υπόσχεται το Αμπερνάλλι τις Απόκριες

καρναβάλλι Σορωνής Αμπερνάλλι

καρναβάλλι Σορωνής ΑμπερνάλλιΔελτίο τύπου 

                Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το 19ο Καρναβάλι Σορωνής που υπόσχεται και φέτος κέφι, ζωντάνια, φαντασία και ένα υπέροχο θέαμα. Οι διοργανωτές συγκεντρώνουν ήδη δηλώσεις συμμετοχής από άρματα και πεζοπόρα τμήματα στα τηλ. των υπεύθυνων 694429188 και 6974931101 κι απ’ ότι ήδη φαίνεται, η συμμετοχή θα είναι μεγάλη!! Φέτος όμως επιχειρείται και μια άλλη διάσταση συμμετοχής, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία φίλοι από όλο το νησί να πάρουν μέρος.

                Αν κάποιοι λοιπόν, δε μπορούν μόνοι τους να συνθέσουν ένα τμήμα, αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα θέματα που προτείνει ο σύλλογος, «Σούπερ Μάριο», «Φανάρι-Σηματοδότης» ή «Μπύρα» και να δηλώσουν συμμετοχή στο αντίστοιχο τμήμα έως τις 05/02/2018, στα τηλ. 694429188 και 6974931101 ή στο email του συλλόγου : ampernalli@gmail.com.  Το κάθε τμήμα θα δημιουργηθεί εφόσον συμπληρωθούν τουλάχιστον 15 δηλώσεις συμμετοχής.

                Συνδιοργανωτής στο 19ο Καρναβάλι Σορωνής ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Πολλοί όμως και οι χορηγοί που στηρίζουν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση, όπως οι μεγάλοι χορηγοί : Super Market ΒAZAAR Αντωνάκης, Υδραυλικά Μιχάλης Διακολαμπριανός, Μεσοστράτι Κουτούκι, Music Bar Πάει Καιρός, Σχολή Οδηγών Μιχάλης Κασέρης, Αρτοποιείο ‘Το ψωμί του Παππού’, Ιχθυοπωλείο ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Unicorn, ΒΑΠ – ΚΟΥΓΙΟΣ, Παντοπωλείο Δέσποινα Χάλκου, Περίπτερα Πάρης, Βιβλιοχαρτοπωλείο Η ΠΗΓΗ, Κρεοπωλείο Στρατής ,Φιλολογικό Διδασκαλείο Καρδούλια Καίτη – Τσίκη Ελένη, ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ και η Ναυτική Εταιρεία Αιγαίου, Sea Dreams που αθλοθετεί τους νικητές-καρναβαλιστές των πρώτων θέσεων στις κατηγορίες αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων με εισιτήρια ΡΟΔΟΣ-ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟΣ με ένα από τα πλοία της.

                Παράλληλα με τις ετοιμασίες του καρναβαλιού όμως, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘ Το Αμπερνάλλι’ ξεκινάει τη λειτουργία των τμημάτων εκπαίδευσης ενηλίκων σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γεννηματάς: Αργαλειός , Ζωγραφική, Ψηφιδωτό, Ξυλογλυπτική, Χειροτεχνία – Κοσμήματα, Πρώτες Βοήθειες

                Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν και θα γίνονται στη Σορωνή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα στα τηλ 6974707727 και  6974931101 για να ξεκινήσουν τα τμήματα το συντομότερο δυνατό. Για την έναρξη των τμημάτων απαιτούνται τουλάχιστον 15 συμμετοχές στο κάθε ένα. Οι ημέρες και ώρες των μαθημάτων θα καθοριστούν στη συνέχεια.

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και στο email:ampernalli@gmail.com.