Να σταματήσουν την κοροϊδία, ότι δήθεν νοιάζονται για τα νησιά μας

Αργυρού Μαρία καταγγέλλει τη κοροϊδία

Αργυρού Μαρία καταγγέλλει τη κοροϊδίαΝα σταματήσουν την κοροϊδία, ότι δήθεν νοιάζονται για τα νησιά μας και τους εργαζόμενους, τονίζει στην ανακοίνωσή της η παράταξη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  στο Δήμο Σαντορίνης, με αφορμή το θέμα που έθιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαντορίνης η δημοτική σύμβουλος  με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Μαρία Αργυρού, για τη τύχη των εκτάσεων του δημοσίου στο νησί, που παραχωρήθηκαν στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Συγκεκριμένα τονίζονται τα παρακάτω:

Δελτίο τύπου

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Το θέμα των απαλλοτριωμένων εκτάσεων και μέχρι πρότινος ιδιοκτησιών  του Δημοσίου, που έχουν πληρωθεί με χρήματα του εργαζόμενου λαού,  έθιξε στην τελευταία συνεδρίαση η Δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης .

Στην τοποθέτησή της  η επικεφαλής, εξέφρασε τους φόβους και τις ανησυχίες όλου του Θηραϊκού λαού για την τύχη  αυτών των ελεύθερων χώρων ιδιοκτησίας του Δημοσίου και σήμερα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Οι πληροφορίες λένε ότι στην κατάσταση των ακινήτων αυτών, συμπεριλαμβάνονται εκτάσεις και επί της καλντέρας αλλά ακόμη  ακόμη και τα ίδια τα οικόπεδα εντός των οποίων  έχουν ανεγερθεί οι θόλοι, τα οποία έχουν παραχωρηθεί με προσωρινό παραχωρητήριο, στους ιδιοκτήτες.

Η Δημοτική παράταξη  έκρουσε για άλλη μια φορά το κουδούνι του κινδύνου και ζήτησε από το Δήμο να απαιτήσει άμεσα τον κατάλογο  όλων αυτών των ακινήτων της Σαντορίνης και Θηρασιάς, που έχουν περιέλθει στην ΕΤΑΔ.

Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η ΕΤΑΔ  παραχωρεί τα ακίνητα  αυτά πάντα με  αντάλλαγμα και με βάση την αντικειμενική τους αξία,  στη λογική πληρώνεις και παίρνεις.

΄Εχουμε δηλαδή μια κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) , η οποία από τη μιά χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το οξύ πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι λειτουργοί  που υπηρετούν στο νησί μας και από την άλλη  δεν είναι διατεθειμμένη να δώσει  μιά τέτοια έκταση για την ανέγερση καταλυμάτων, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες των εργαζομένων στα νησιά μας.

‘Αμεσα όλα τα κόμματα και οι βουλευτές  του νομού, οφείλουν να τοποθετηθούν πάνω στο ζήτημα αυτό χωρίς περιστροφές και να σταματήσουν την κοροϊδία, ότι  δήθεν νοιάζονται για τα νησιά μας και τους εργαζόμενους.

Σαντορίνη , 16/01/2017