Δωρεάν γνωριμία-εκμάθηση-εκγύμναση αρχαρίων ενηλίκων, στο άθλημα της αντισφαίρισης (Tennis)

μαθήματα τέννις

μαθήματα τέννιςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου σας ενημερώνει, ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η νέα αθλητική δράση που αφορά την δωρεάν γνωριμία-εκμάθηση-εκγύμναση αρχαρίων ενηλίκων, στο άθλημα της αντισφαίρισης (Tennis), καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη 08:00 π.μ. – 12:00 το μεσημέρι, που διοργανώνει και υλοποιεί με συντονισμένες ενέργειες του καθ’ ύλην αρμοδίου Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Κυριαζή Στέφανου, τη σημαντική συνεργασία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.), αλλά και του εκπαιδευτή του αθλήματος κ. Μπότση Μιχαήλ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην περιοχή «Έλλη».

  Εκδηλώθηκε πολύ έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής από δημότες – πολίτες του Δήμου Ρόδου όλων των ηλικιών, αρκεί να αναφερθεί ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων ξεπέρασαν, έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής, τις πενήντα τρεις (53).

   Ήδη μετά την πρώτη εβδομάδα γνωριμίας και προσαρμογής των συμμετεχόντων αρχαρίων ενηλίκων, επιμερίστηκαν οι ομάδες εκγύμνασης σε ωριαία πρωινά τμήματα για προπονήσεις δύο φορές την εβδομάδα, από Δευτέρα – Πέμπτη 08:00  – 12:00, ενώ υπογραμμίζεται ότι η αθλητική αυτή δράση θα πραγματοποιείται, ανελλιπώς, εντός του επομένου 7μήνου.

   Η νέα σημαντική αυτή δράση του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, στηρίζεται επίσης από την αρμόδια Αντιδημαρχία του Δήμου Ρόδου σε θέματα Αθλητισμού – Πολιτισμού, δια του αντιδημάρχου της κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριου.

(Φωτ/φιες.: Τα γήπεδα του Ρ.Ο.Α. στην περιοχή «Έλλη» – Ο προπονητής και μια από τις οκτώ ομάδες συμμετεχόντων αρχαρίων ενηλίκων)