ΚΚΕ: Θερμά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Πηγή: Eurokinissi

Θερμά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης απευθύνει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, σημειώνει: 

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε πισίνα 25 μ., που διεξήχθη στο Οτοπένι της Ρουμανίας. Η κατάκτηση των πέντε μεταλλίων, ένα χρυσό και τέσσερα χάλκινα, έφεραν τη χώρα στη 10η θέση της γενικής κατάταξης.

Ιδιαίτερες ευχές για την Άννα Ντουντουνάκη, που διακρίθηκε με το χρυσό στα 50 μ. πεταλούδα και χάλκινο στα 100 μ. πεταλούδα, τον Ανδρέα Βαζαίο, που κατέκτησε χάλκινα με την 4Χ50 μ. ελεύθερο μαζί με τους Κρίστιαν Γκολομέεβ, Στέργιο-Μάριο Μπίλα και Απόστολο Χρήστου και στα 100 μ. μεικτή ατομική και τον Απόστολο Παπαστάμο με το χάλκινο στα 400 μ. μεικτή ατομική, για την προσπάθεια και την προετοιμασία που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με τους προπονητές τους, προκειμένου να έχουμε αυτές τις επιτυχίες. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους».