WEBRADIO του ΠΑΜΕ:Το πρόγραμμα της παιδικής εκπομπής «Οι Αγριόχηνες»

ο πρόγραμμα της παιδικής εκπομπής «Οι Αγριόχηνες» του webradio του ΠΑΜΕ για το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Ιούλη έχει ως εξής:

Το Σάββατο 1 Ιούλη στις 6 μ.μ. θα ακουστεί το παραμύθι «Οι Σαράντα Εφιάλτες» του Ευγένιου Τριβιζά. Ο Ευγένιος Τριβιζάς δεν ζει στο Περού μ’ έξι συναχωμένες γάτες Αγκύρας σ’ ένα τροχόσπιτο με κίτρινα παράθυρα, ούτε συγκατοικεί με ένα ροζ τάρανδο σ’ ένα ποταμόπλοιο από ξύλο τριανταφυλλιάς στον Αμαζόνιο. Τα βιβλία του δεν τα γράφει σε φλούδα σημύδας με φτερό παγονιού βουτηγμένο σε μελάνι ασημένιας σουπιάς, ούτε με κρέμα σαντιγί σε μια πελώρια σοκολατένια τούρτα. Αν και του αρέσει η μουσική, δεν παίζει βιολοντσέλο χρησιμοποιώντας για δοξάρι ένα καρότο, ούτε είναι ερωτευμένος με την κόρη ενός γόη φιδιών από τη Βαγδάτη.

Στην εκπομπή της Κυριακής 2 Ιούλη στις 11 το πρωί, θα ακουστεί το παραμύθι «Το παραμύθι για τον χαμένο χρόνο» της Λιάνας Δασκάλοβα.

«Τον χρόνο; Θα’ ναι σίγουρα κάποιο σπάνιο πουλί! Τι σόι φτερά έχει; Και πώς ηχεί το κελάηδημά του; Σίγουρα δεν θα τραγουδάει καλύτερα από μένα», είπε το πουλάκι και τιτίβισε ένα τραγουδάκι στ’ αυτί του Ιβάντσο.

Η εκπομπή μεταδίδεται και από το ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης «90,4 Αριστερά στα FM».

Μπορείτε να ακούσετε εδώ https://pamehellas.gr/category/greek-categories/radiofono/politistikes-ekpompes όλες τις προηγούμενες εκπομπές