Μαθήματα τέννις για ενήλικες

τέννις

τέννιςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου σας ενημερώνει, ότι διοργανώνει και υλοποιεί μια νέα αθλητική δράση από την  Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018, συνολικής διάρκειας 7 μηνών, η οποία αφορά την αθλητική γνωριμία-εκμάθηση-εκγύμναση αρχαρίων ενηλίκων ηλικίας από 18 – 65 ετών, στο άθλημα της αντισφαίρισης (Tennis), καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη 08:00 π.μ. – 12:00 το μεσημέρι, από επαγγελματία εκπαιδευτή του αθλήματος.

   Η αθλητική δράση πραγματοποιείται με την σημαντική συνεργασία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.) και μετά την ευγενική παραχώρηση γηπέδου αντισφαίρισης στην περιοχή ΕΛΛΗ, στο κέντρο της πόλης.

   Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δημότες-πολίτες του Δήμου Ρόδου, ανεξαρτήτως φύλου, των προαναφερόμενων ηλικιών (από 18 – 65 ετών), αφού δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή και καταθέσουν:  i) Αίτηση Συμμετοχής στην οποία θα επισυνάπτεται αντίγραφο του ii) Δελτίου Ταυτότητας και iii) Υπεύθυνη Δήλωση  (περί της κατάστασης της υγείας του/της ενδιαφερομένου/νης). Όλα τα έντυπα θα διατίθενται από την Υπηρεσία εκτός, βεβαίως, του αντιγράφου ταυτότητας το οποίο θα προσκομίζεται έτοιμο από τον/την ενδιαφερόμενο/νη σε φωτοτυπία.

   Αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται στο αρμόδιο γραφείο του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού (Νέα Αγορά αρ. 40, Α΄ όροφος) έως και την 30η Δεκεμβρίου 2017.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2241035937 (08:00 – 15:00 εργάσιμες ημέρες και ώρες) & 6947630279.

   Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.