Παρέμβαση του ΠΑΜΕ στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών

ΠΑΜΕ ΣΕΒ

ΠΑΜΕ ΣΕΒΠαρέμβαση του ΠΑΜΕ γίνεται από νωρίς το πρωί σήμερα στα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών γράφοντας συνθήματα στην πρόσοψη του κτιρίου με αιτήματα που απαντούν στις ανάγκες των εργαζομένων όπως «751 κατώτερο μισθό» και «Κάτω τα ξερά σας από την απεργία», σχετικά με τον νόμο για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία.

 

ΠΑΜΕ ΣΕΒ

Το ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Οι βιομήχανοι μέσα από εβδομαδιαία δελτία, ημερίδες και συνεντεύξεις ξεδιπλώνουν τη στρατηγική του κεφαλαίου για τα νέα χτυπήματα στους μισθούς, τις συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις, προκειμένου να ανακάμψουν και να αυξηθούν τα κέρδη και τα προνόμια των επιχειρηματικών ομίλων. Τις επιδιώξεις και τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου σε κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο, τις κάνει πράξη και τις προχωρά με σθένος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ταυτόχρονα οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι σε κάθε κλάδο τροποποιούν τις επιχειρησιακές συμβάσεις προς το χειρότερο, τσακίζουν τον εργάσιμο χρόνο, καταργούν τις αργίες, ξεζουμίζουν κυριολεκτικά τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι πρέπει να δώσουμε αποφασιστική απάντηση με μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 10.30 στην Ομόνοια».

7 / 13