Μήνυμα στα σωματεία της Πάτρας ενάντια στην νοθεία και στην απάτη

εργατικό κέντρο πάτρας

εργατικό κέντρο πάτραςΟ αγώνας  των εργατών της Πάτρας, είναι παραδειγματικός και επηρεάζει   το σύνολο της Εργατικής Τάξης, επισημαίνει στο μήνυμά του το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καταδικάζοντας την νοθεία και την απάτη που επιχειρεί ο εργοδοτικός συνδικαλισμός στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Το Εργατικό Κέντρο Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου χαιρετίζει τον αγώνα των σωματείων της Πάτρας ενάντια στον εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό που μεθόδευε ,με την βοήθεια και στήριξη των απαράδεκτων  αποφάσεων του Πρωτοδικείου Πατρών, να στήσει άλλο ένα συνέδριο παρωδία με την συμμετοχή νόθων αντιπροσώπων  και να συνεχίσει την βρώμικη δουλειά  συνεργασίας με την πολιτική της εργοδοσίας και κυβέρνησης.

Στις μέρες μας που ο λαός στενάζει με τα βάρη που του χουν φορτώσει και η οργάνωση της αντεπίθεσης είναι ο μόνος ελπιδοφόρος δρόμος,ο αγώνας  των εργατών της Πάτρας, είναι παραδειγματικός και επηρεάζει   το σύνολο της Ε.Τ.

Παίρνουμε  κουράγιο από την θέληση και την αποφασιστικότητας σας.

Μας οργίζει η υποκρισία και τα μυξοκλάματα όλων αυτών που θυμήθηκαν σήμερα τα προβλήματα των εργαζομένων και την οργάνωση της Απεργίας στις 14 Δεκέμβρη,όταν είναι οι ίδιοι που συναγελάζονται με την εργοδοσία και συνυπογράφουν το ξήλωμα των κατακτήσεων μας.

Η απόφασή  για αυτή την κινητοποίηση,η οργάνωσή της όπως και η  μαζική συμμετοχή στην περιφρούρηση της είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα για να κατακτήσουν οι εργαζόμενοι της Πάτρας «Εργατικό Κέντρο στο πλευρό των εργατών  και όχι σύμμαχο των αφεντικών».