“Είμαστε αποφασισμένοι…..” Δημήτρης Γάκης-και μετά ήρθαν τα ΜΑΤ!

εργαζόμενοι στα Γιάννενα διεκδικούν

εργαζόμενοι στα Γιάννενα διεκδικούνΟ κ. Δημήτρης Γάκης , δημοσιεύει φωτογραφίες από τα Γιάννενα, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών Ελλάδας, που δεν χάνει αναπτυξιακή φιέστα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, πασχίζοντας για : «Ειδικά αναπτυξιακά σχέδια – «Χάρτες Ανάπτυξης» για τις Ορεινές και τις Νησιωτικές Περιφέρειες, που να στοχεύουν στην καινοτομία στην παραγωγή και το μικρομεσαίο επιχειρείν. Για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους»!!! Αυτά λένε!

Δεν παραλείπουν βέβαια, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν να δηλώνουν αποφασισμένοι: “Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίζουμε τις θεσμικές μας παρεμβάσεις ως Επιτροπή Περιφερειών, με τη διατύπωση προτάσεων που βελτιώνουν και εκσυγχρονίζουν τη νομοθετική βάση του αναπτυξιακού σχεδιασμού της Χώρας. ”

Η αποφασιστικότητα αυτή έχει εκπλήξει πρώην “τροϊκανούς”, νυν “θεσμούς”, πρώην “κακούς” , τώρα “διαβολικούς αλλά …για το καλό” και τόσους άλλους όπως και τον ΣΕΒ, που δικαιώθηκε απόλυτα στηρίζοντας κυβέρνηση  με συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, ήδη από το 2012.

Παρέλειψε να μας στείλει άλλες φωτογραφίες από τα Γιάννενα, όπου τα ΜΑΤ επιτίθενται και συλλαμβάνουν εργαζόμενους, επειδή θέλουν απλά πίσω τη δουλειά τους. Αυτή είναι η πραγματική όψη της “δίκαιης ανάπτυξης”!

Οι παρακάτω εικόνες είναι ένα δείγμα από τα χιλιάδες “δείγματα γραφής” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , για το πόσο καθαρά κάνει τη βρώμικη δουλειά σε όλα τα πεδία για λογαριασμό του κεφαλαίου.
Επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους στα Γιάννενα, έξω από το MARKET IN, 2 μέρες μετά το αναπτυξιακό συνέδριο.

Επίθεση των ΜΑΤ σε εργαζόμενους στα Γιάννενα