Η Οργάνωση Σαντορίνης του ΚΚΕ στο πλευρό των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης

Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης

Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης

Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, πραγματοποίησαν στάση εργασίας την προηγούμενη Πέμπτη, ως  ένδειξη δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας προς την ΑΕΜΥ Α.Ε. για την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με τη συνέχιση των συμβάσεων των εργαζομένων. Θέση του Σ.Ε.Γ.Ν.Θ. είναι η παραμονή όλου του προσωπικού του Γ.Ν.Θ. στις θέσεις του, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, εφόσον αυτό καλύπτει κύριες και πάγιες ανάγκες από την έναρξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου. Επίσης, ζήτησαν τη μη κατάργηση θέσεων από το οργανόγραμμα, αλλά, αντιθέτως, την αύξησή τους βάση των αναγκών που υπάρχουν στα επιμέρους τμήματα.

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη συμπαραστέκεται ολόπλευρα στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Θήρας για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Στο δελτίο τύπου σημειώνονται τα εξής:

“Συμπαραστεκόμαστε ολόπλευρα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης για μόνιμη και σταθερή δουλειά και προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όπως προβλέπεται.

Οι εργαζόμενοι με τη συνέπεια, την εργατικότητα και την αυταπάρνησή τους λειτουργούν το Νοσοκομείο παρόλα τα προβλήματα που εμφανίζονται καθημερινά.

Καλούμε όλους τους Σαντορινιούς να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό τους και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για

 αποκλειστικά δημόσιο νοσοκομείο,

με μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές και

παροχή ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών υγείας για όλο το λαό.”

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στη Σαντορίνη