1000 προσελεύσεις εθελοντών αιμοδοτών

αιμοδοσία στη Σαντορίνη

αιμοδοσία στη ΣαντορίνηΗ Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ιδρύθηκε το Μάϊο του 1992. Αγκαλιάστηκε και στηρίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια από τους εργαζόμενους,που αυτή τη φορά πέτυχαν το μήνυμα της προσφοράς  “ζωής”  να φτάσει σε 200 νέους αιμοδότες και να ξεπεράσουν τις χίλιες, οι προσελεύσεις των εθελοντών αιμοδοτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απαίτηση της πολυεθνικής επιχείρησης LIDL, να κατέβει  το πανό για την αιμοδοσία, δεν μας εκπλήσσει για το λόγο ότι αυτοί δεν δίνουν, ρουφούν το “αίμα” του λαού. Όπως δεν μας εκπλήσσει, ότι και το κράτος που στηρίζει τις πολυεθνικές και ματώνει το λαό, δεν καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς του αίματος από τη Σαντορίνη στην Αθήνα.

Στο δελτίο τύπου της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, αναφέρονται τα εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η 52η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15/10/2017.
Και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό αφού η συμμετοχή πλησίασε περίπου τους χίλιους (1.000) αιμοδότες ενώ η προσέλευση των νέων αιμοδοτών ξεπέρασε τους διακόσιους (200).
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Προσελεύσεις Αιμοδοτών 919
Απορρίψεις Αιμοδοτών 164
Σύνολο Μονάδων 755
Νέοι Αιμοδότες 205

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση και αυτής της αιμοδοσίας, ιδιαίτερα στο κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που διενήργησε τις αιμοληψίες.
Το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απευθύνεται στους εθελοντές αιμοδότες, που και αυτή τη φορά, με τη συμμετοχή τους, έγραψαν τη λέξη ‘Ανθρωπος, με Α κεφαλαίο.
Και η 52η εθελοντική αιμοδοσία αγκαλιάστηκε από όλη την κοινωνία της Σαντορίνης, πλην του super Market LIDL, που απαγόρευσε την ανάρτηση ενός πανώ, διαστάσεων 1Χ2 με το σύνθημα “ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ”.

Ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας για το Μάιο του 2018. Καλό Χειμώνα σε όλους!!

αιμοδοσία