Η θάλασσα στη παραλία της Κρεμαστής μολύνεται από βοθρολύματα

Μέσα από  βοθρολύματα αναγκάστηκαν να κολυμπήσουν οι λουόμενοι στη παραλία της Κρεμαστής σήμερα το πρωί, για να βγουν στη παραλία, σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλε ο Σταύρος Βαρκάκης , κάτοικος Κρεμαστής.

Ο ίδιος δε, επικοινώνησε με αρμόδιο της ΔΕΥΑΡ για να γίνει έλεγχος από ποιο σημείο και ποιος ευθύνεται που εκβράζονται στη θάλασσα τα λύματα και απαίτησε να πάρει η υπηρεσία τα αναγκαία μέτρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της Κρεμαστής διαμαρτύρονται για διαρροή λυμάτων από αγωγούς αποχέτευσης, όπως επίσης και για πλημμελή καθαριότητα των κάδων. Τελευταίο κρούσμα η διαρροή από αγωγό αποχέτευσης κάτω ακριβώς από τη γέφυρα Κρεμαστής και η μόλυνση της γύρω περιοχής. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει αφόρητη δυσοσμία, κίνδυνος μόλυνσης , απαράδεκτες συνθήκες στους δρόμους και στα φρεάτια.

Ο Δήμος και η ΔΕΥΑΡ, παρά τις ενυπόγραφες διαμαρτυρίες των κατοίκων αγνοούν το πρόβλημα της περιβαλλοντικής μόλυνσης, αλλά και την αφόρητη κατάσταση που δημιουργείται για τους κατοίκους της περιοχής. Πέρα από μπαλώματα και πασαλείμματα, που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα στην ουσία, ο Δήμος και η ΔΕΥΑΡ αγνοούν συστηματικά τους κατοίκους και τις διαμαρτυρίες τους.