Γιορτή Μουσικής από το “Αμπερνάλλι” 7-8 Ιουλίου στο Άλσος Αγίου Σουλά

11η Γιορτή Μουσικής

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ διοργανώνει και φέτος, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την 11η Γιορτή Μουσικής, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου στο Άλσος Αγίου Σουλά.

                Η Γιορτή Μουσικής ξεκίνησε το 2008 (στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής) και από τότε  μεγαλώνει και διαμορφώνεται διαρκώς σε αυτό ακριβώς που λέει το όνομα της:
μια ΓΙΟΡΤΗ της μουσικής, με παράλληλες δράσεις, οργανωμένη κατασκήνωση και φυσικά μουσική όλων των ειδών.

                Δίδεται η ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους μουσικούς που δημιουργούν μουσικές μπάντες και σχήματα διαφόρων ειδών μουσικής, καθώς και επαγγελματιών μουσικών, να συνυπάρξουν, να ακουστούν και να δείξουν τη δουλειά τους.  Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τις μπάντες και τα μουσικά σχήματα που εναλλάσσονται στην κεντρική σκηνή!

Παράλληλες δράσεις που αφορούν αθλητισμό, ιππασία, επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατους στο δάσος κ.α., διασκεδάζουν τόσο τους κατασκηνωτές όσο και τους θεατές της γιορτής!

                Στόχος της διοργάνωσης είναι η 11η Γιορτή Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7&8 Ιουλίου 2018 να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, με καινοτομίες και εκπλήξεις!

 Παρακαλούνται οι μπάντες και οι μουσικοί που επιθυμούν να πάρουν μέρος σ’ αυτό το μουσικό διήμερο, να επικοινωνούν στο email του συλλόγου ampernalli@gmail.com ή στα τηλέφωνα των υπευθύνων  6974707727 και 6944291881.

                Βίντεο, φωτογραφίες και ενημέρωση, μπορείτε να βρίσκετε στις σελίδες του συλλόγου: Youtube.com/ampernalli, facebook.com/ampernalli, ampernalli.gr.