Ποιος ταΐζει τα γεράκια του ΝΑΤΟ;

τα γεράκια του ΝΑΤΟ

τα γεράκια του ΝΑΤΟΤου Αεροπεζοναύτη

Ρητορικό είναι το ερώτημα, αφού δεν υπάρχει ημέρα που να μην επιβεβαιώνεται ότι με αρχιεπισιτιστή τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα κόμματα-συνεταργούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ τροφοδοτείται η εναέρια, επίγεια και θαλάσσια πολεμική δράση των γερακιών του πολέμου.

Ανοικτά, πλέον, συντάσσονται με τον πόλεμο και τη βαρβαρότητα τα αστικά κόμματα, αφού όλοι οι σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο έχουν ορμητήριο πλέον τη χώρα μας και κωφεύουν συνειδητά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναστολές, αφού πέταξε την πλερέζα της αριστεράς, έβαλε πλώρη ως καθαρόαιμο άλογο της σοσιαλδημοκρατίας για τα καταγώγια της βαρβαρότητας.

Αυτό που ζητούσε, τη στήριξη δηλαδή του διεθνούς κεφαλαίου, πλέον την έχει και την έχει γιατί δεσμεύεται να υπηρετήσει και να διευκολύνει τα γεωπολιτικά συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της διεθνούς και εγχώριας αστικής τάξης στην ευρύτερη περιοχή.

Ο υπουργός Εξωτερικών γυρίζει ως ατζέντης από χώρα σε χώρα προς διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Αυτά είναι προπέτασμα καπνού. Όλοι γνωρίζουν ότι τα εθνικά θέματα της χώρας, οι κυβερνήσεις που αποδέχονται να λειτουργούν στα πλαίσια της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, εντάσσονται και διαχειρίζονται κατά πώς ορίζουν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

Η αγόρευση του ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο παιδί των ΗΠΑ των τελευταίων δεκαετιών από τον «πάτερ φαμίλια» Αμερικανό πρέσβη κ. Πάιατ δίνει προβάδισμα έναντι της ΝΔ και αυτό ανοίγει την όρεξη για περισσότερες διευκολύνσεις στο αμερικανοΝΑΤΟικό σύμπλεγμα στην περιοχή.

Από εκεί που πουλούσε «επαναστατηλίκι» στην Κουμουνδούρου, έφτασε να γεμίζει τα ντεπόζιτα των γερακιών του ΝΑΤΟ για να βομβαρδίζουν όλους τους λαούς της περιοχής, να δίνει στέγη και τροφή στα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και δεν ξέρουμε τι άλλο δίνει ακόμη.

Τα κάνει όλα, μα όλα, ανεξάρτητα αν σκούζει, κλαίει και οδύρεται για τον πόλεμο.

Πιο βρώμικη πολιτική, που ξεπερνάει και τα όρια της απατεωνιάς, είναι να εμπλέκεις τη χώρα σου σε πιθανό πόλεμο.

Η Συρία δεν απέχει πολύ από την Ελλάδα. Τι νομίζει η κυβέρνηση, ότι οι πόλεμοι κερδίζονται μόνο στην πρώτη γραμμή;

Μήπως δεν γνωρίζουν όλοι ότι ο εφοδιασμός και η υποστήριξη είναι τα κλειδιά σε έναν πόλεμο;

Όταν η χώρα μας αποτελεί ορμητήριο και κινητήρια δύναμη του εφοδιασμού και της υποστήριξης των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο, τότε ξεπερνάμε τα όρια της εμπλοκής, βρισκόμαστε ήδη σε πόλεμο.

Το ότι δεν είναι εμφανές επιχειρησιακά, αυτό είναι στη βαθύτερη ανησυχία μας.

Η κυβέρνηση και τα κόμματα που συναινούν στους βομβαρδισμούς της Συρίας, ερμηνεύοντας τους ως μέρος της εθνικής πολιτικής, αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ελληνικό λαό. Πολύ φοβούμαστε ότι οδηγούν το λαό σε περιπέτειες.

Εμπιστοσύνη στα γεράκια ο λαός δεν μπορεί να έχει, είναι από τη φύση τους αρπακτικά. Οι φωλιές τους, στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, στάζουν αίμα.

Μπροστά στα κέρδη, ο πόλεμός τους βαφτίζεται ειρήνη. Ελευθερία για τα γεράκια του ΝΑΤΟ είναι η ελεύθερη πτώση για αρπαγή του πλούτου όπου Γης.

Απέναντι σε ό,τι σχεδιάζουν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, άμεσα θα πρέπει να σταθεί ένα ρωμαλέο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, απεγκλωβισμού από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Να διώξουμε τα πολεμικά ορμητήρια των βάσεων από τη χώρα μας.

Τη δύναμή του ο λαός να τη δείξει τώρα με ένα γενικό ξεσηκωμό. Να πάρουν το μήνυμα όλοι ότι στη χώρα μας τα γεράκια του πολέμου είναι ανεπιθύμητα για πάντα.

πηγή:902.gr