Ο Τάκης Τζίμας στο φωτογραφικό εργαστήρι Ρόδου

σεμινάριο φωτογραφίας Τάκης Τζίμας

σεμινάριο φωτογραφίας Τάκης ΤζίμαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Δρ. Τάκης Τζίμας, εκδότης του περιοδικού “ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ”, στο Φωτογραφικό Εργαστήρι Ρόδου

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου Φωτογραφίας του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, με την Αργυρώ Χρυσάνθου,

Πτυχιούχο Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας  θα βρίσκεται στη Ρόδο, την

προσεχή Παρασκευή, 16 Μαρτίου, ο εκδότης του περιοδικού “ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ” και

Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας, Δρ Τάκης Τζίμας.

Ειδικότερα, ο Δρ Τάκης Τζίμας, θα μιλήσει στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, για τις φωτογραφικές μηχανές, για τα φωτογραφικά studio και για την εξέλιξή τους από τις απαρχές της φωτογραφίας μέχρι σήμερα.

 Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής, στο κατάλυμα της Αγγλίας στην Μεσαιωνική Πόλη, το οποίο διαθέτει ευγενώς ο Σύλλογος Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, για τις ανάγκες του σεμιναρίου. Η ομιλία του Δρ Τάκη Τζίμα απευθύνεται στα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Ρόδου που παρακολουθούν το συγκεκριμένο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν και 20 επισκέπτες, για τους οποίους θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 15.03.2018 στις 17:00 το απόγευμα, μέσω αποστολής email: photolab2018@yahoo.com

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι “Παπουτσής Travel” και “Ευδοκία Boutique Hotel”, τους οποίους το Φωτογραφικό Εργαστήρι Ρόδου ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους, όπως και τον Σύλλογο Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, για την διάθεση του καταλύματος της Αγγλίας, για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.