Το περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ στη Ρόδο

περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του Σεμιναρίου Φωτογραφίας με την Αργυρώ Χρυσάνθου  έρχεται στη Ρόδο τον μήνα Μάρτιο το Περιοδικό «Φωτογράφος».

Ο εκδότης του περιοδικού και καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας Τάκης Τζίμας θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία και θα  μιλήσει για «Φωτογραφικές μηχανές & φωτογραφικά Studio» Η εξέλιξή τους από τις απαρχές της φωτογραφίας

Δρ. Τάκης Τζίμας
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στη Λάϊστα Ιωαννίνων το 1958. Έλαβε το απολυτήριο από το Λύκειο της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων το 1977. Σπούδασε φωτογραφία στο Τμήμα Οπτικοακουστικών και Κινηματογραφικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Université Paris VIII, στο Παρίσι, όπου και απέκτησε τους τίτλους Licence (1981), Maitrise (1982), το μεταπτυχιακό δίπλωμα D.E.A. (1983) και το Διδακτορικό του τίτλο -Doctorat (1986). Είναι κάτοχος πιστοποίησης επαγγελματικής ικανότητας φωτογράφου (CAP en photographie-Γαλλία 1980). Από το 1985 μέχρι και το 1995 εργάστηκε σαν επαγγελματίας φωτογράφος. Είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας από το 1985. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευτεί και παρουσιαστεί σε περιοδικά και συνέδρια. Έχει επιμεληθεί πολλές φωτογραφικές εκδόσεις. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Δημήτρης Χαρισιάδης, Φωτογραφίες 1911-1993” η πρώτη έκδοση του οποίου έχει προ πολλού εξαντληθεί και σύντομα θα κυκλοφορήσει η δεύτερη θεωρημένη και βελτιωμένη. Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και στον περιοδικό τύπο. Είναι ο εκδότης του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ.

Για τους μαθητές του Σεμιναρίου η συμμετοχή είναι ( Δωρεάν )
Πληροφορίες – Κρατήσεις : photolab2018@yahoo.com