Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι συμβασιούχοι των Δήμων

Συμβασιούχοι
ΣυμβασιούχοιΦωτογραφία από την πρόσφατη απεργία στις 17 Μάη

Με μαζική κατάληψη του αμαξοστασίου της καθαριότητας έδωσαν συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι του Δήμου της Ρόδου. Στο πλευρό τους βρίσκονται συνεχώς οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Δήμο.

Σε κηνύγι φωτογραφιών και δημιουργίας εντυπώσεων επιδίδονται οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ που ηγούνται στα Σωματεία του Δήμου και στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την ίδια στιγμή που στο παρασκήνιο δίνουν πραγματική μάχη υπονόμευσης του αγώνα των συμβασιούχων.

Η αλήθεια είναι ότι οι ηγεσίες αυτές σύρθηκαν παρά τη θέλησή τους σε απόφαση για κινητοποιήσεις στις οποίες εμφανίζονται μόνο οι πρόεδροι των Σωματείων για να φωτογραφηθούν και να εκδόσουν Δελτία Τύπου.

Δεν παραδίδονται οι συμβασιούχοι

Οι συμβασιούχοι με την αποφασιστικότητά τους έχουν ως τώρα δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παραδοθούν αμαχητί. Ξεπερνώντας τις ηγεσίες των Σωματείων που αρνούνται ακόμα και να τους γράψουν μέλη δίνουν μάχη επιβίωσης.

Στην ημερήσια διάταξη οι επιθέσεις στα στελέχη του ταξικού κινήματος από σύσσωμο τον κυβερντηικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό της περιοχής.

Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές είναι που ξεκαθαρίζει η “Ηρα απ’ το στάρι” και βγαίνουν συμπεράσματα για το με ποια πλευρά έχει ταχθεί ο καθένας.

Συνεχίζουν τις κιντητοποιήσεις οι συμβασιούχοι σε όλη τη χώρα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναττική Επιτροπή Συμβασιούχων καλεί σε σύσκεψη αμέσως μετά την κινητοποίηση που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 26 Ιούνη.

«Συνάδελφοι δεν φοβόμαστε από τους εισαγγελείς και την αστυνομία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι χέρι με τη τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Οργανώνουμε την πάλη μας, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας. Απαιτούμε τώρα από την κυβέρνηση να φέρει τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσαν οι 25 Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου Χρόνου.

Καλούμε όλους τους συμβασιούχους να πάρουν μέρος στη σύσκεψη. Η παρουσία μας είναι επιβεβλημένη».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *