Ευχές για καλή και αγωνιστική χρονιά από το Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας

Θερμές ευχές στους εργαζόμενους στον τουρισμό, συνταξιούχους, ανέργους, και νέους, στέλνει το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας:

Μπροστά στη νέα χρονιά που έρχεται, το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Θήρας θέλει να εκφράσει σε όλους τους συναδέλφους, εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους, νέους, τις πιο θερμές του ευχές για υγεία και δύναμη!

Να συμβάλουμε όλοι ακόμα πιο αποφασιστικά για μια νέα χρονιά που το εργατικό κίνημα θα βάλει πιο έντονα τη σφραγίδα του με μαζικούς και δυναμικούς αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων, της υγείας και της ζωής μας μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας εμποδίσουν και να μας τιθασεύσουν, εμείς θα συνεχίζουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε όλα όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν, βάζοντας στο προσκήνιο τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Η ταξική αλληλεγγύη των εργατών και σημαντικών τμημάτων του λαού μας που εκφράστηκε πολύμορφα σε όλους αυτούς τους αγώνες ήταν πολύτιμη, δείχνει το δρόμο που πρέπει να βαδίσει ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε άνεργος, η εργαζόμενη νεολαία, τη νέα χρονιά που έρχεται.

Για να μείνουν στα χαρτιά οι νόμοι που μας θέλουν σύγχρονους σκλάβους!

Για να προστατέψουμε την υγεία και τη ζωή μας!

Καλή αγωνιστική χρονιά με δύναμη και υγεία!