Αδίστακτοι στην εφαρμογή της απάνθρωπης-αντιλαϊκής πολιτικής

αμεα κινητοποίηση

αμεα κινητοποίησηΗ Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ρόδου, πριν από λίγες μέρες προχώρησε σε μια πρωτοφανή και  απαράδεκτη ενέργεια να στοχοποιήσει το δημοσιογράφο Κώστα Σαμιωτάκη και να κινητοποιήσει δικαστικό μηχανισμό εναντίον του.

Το «έγκλημά» του, ήταν ότι ανέδειξε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ως δημοσιογράφος και ως πατέρας, την απαράδεκτη έλλειψη υποδομής οδοντιατρικής φροντίδας για ΑΜΕΑ στο Νοσοκομείο της Ρόδου και τις τραγικές συνέπειες που έχει.

Αντί να απολογηθούν στο λαό για τις τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείο, για τους κινδύνους που αυτές εγκυμονούν για την υγεία Ροδιακού λαού και την ταλαιπωρία στην οποία τον υποβάλλουν, έχουν το θράσος και την ξεδιαντροπιά να διώκουν όσους ζητούν τα αυτονόητα.

Αλλά θέλει θράσος και αποφασιστικότητα η υλοποίηση της εγκληματικής πολιτικής που ακολουθείται στην υγεία και αποτελεί  “καθήκον” γι’ αυτή τη κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της, όπως και για τις προηγούμενες, απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα που υπηρετούν.

Δεν γνωρίζουμε αν μετά τη καταγγελία η Διοικήτρια του Νοσοκομείου έχει κάνει κάποιες ενέργειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα αυτό. Και αν έκανε , έχει υποχρέωση να ενημερώσει δημόσια τι της απάντησε το αρμόδιο Υπουργείο.

Αυτό που μένει στο κόσμο που πληρώνει βαριά το τίμημα ν’αγοράζει σαν εμπόρευμα την υγεία, είναι με τον αγώνα του να διεκδικήσει αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, μαζικές προσλήψεις στο Νοσοκομείο, κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών του, με βάση τις δυνατότητες που δημιουργεί η πρόοδος της επιστήμης για ν’ αντιμετωπιστούν και τα προβλήματα των παιδιών ΑΜΕΑ.