Οικοδόμοι Αρχαγγέλου: Περιοδεία στο εργοτάξιο της TUI

 Περιοδεία οργάνωσε το Σωματείο Οικοδόμων Αρχαγγέλου στο εργοτάξιο του νέου ξενοδοχείου της TUI στο Γεννάδι με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Τασιούλα, προέδρου της ομοσπονδίας Οικοδόμων στη Ρόδο. Ο Γ. Τασιούλας ήρθε στη Ρόδο για να μιλήσει σε εκδήλωση που οργανώνει σήμερα το απόγευμα το Σωματείο  με θέμα: “Οι εξελίξεις στο χώρο των κατασκευών και η ανάπτυξη αγώνων των οικοδόμων το επόμενο διάστημα”.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Σωματείο έχει ως εξής:

“Το Σωματείο Οικοδόμων Αρχαγγέλου, πλαισιωμένο από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ από διάφορους κλάδους, οργάνωσε σήμερα 10 Νοεμβρίου περιοδεία στο εργοτάξιο του νέου ξενοδοχείου της TUI στο Γεννάδι.

Κατά τη διάρκεια του διαλλείμματος στους εργαζόμενους μίλησε ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, που βρίσκεται στη Ρόδο για εκδήλωση που οργανώνει στον Αρχάγγελο σήμερα το απόγευμα.

Ο Γιάννης Τασιούλας τόνισε ανάμεσα σε άλλα την ανάγκη της οργάνωσης στο Σωματείο, της οργάνωσης του αγώνα για το μεροκάματο, τα μέτρα ασφαλείας, τις Συλλογικές Συμβάσεις. Μετέφερε πείρα από τους αγώνες που οργανώνει στα εργοτάξια της Αττικής το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.

Καυτηρίασε το κυβερνητικό παραμύθι της λεγόμενης δίκαιης ανάπτυξης από την οποία τάχα θα ωφεληθούν όλοι, άρα και οι οικοδόμοι.

Το Σωματείο καλεί για ακόμα μια φορά στη εκδήλωση στο καφενείο «Παλαια Οδός» στον Αρχάγγελο σήμερα το απόγευμα στις 7.00 μμ”