Κάλεσμα κοινής δράσης με την Επιτροπή Αγώνα Ν. Ρόδου από τον σύλλογο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Σε συγκρότηση κοινής δράσης με άλλα σωματεία και φορείς πάνω σε ζητήματα της δημόσιας υγείας, εκφράζει ο σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, με απαρχή την συμμετοχή του συλλόγου στην κινητοποίηση που εξήγγειλε η Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων Ν. Ρόδου, την Τρίτη 15/10 στις 18:00 μπροστά από το ιατρείο του Γενναδίου.

Στο κάλεσμα του, το ΔΣ του συλλόγου κάνει λόγο για τα εξής:

«Ο σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδουστα πλαίσια της προσπάθειας μας να συγκροτήσουμε κοινή δράση με άλλα σωματεία, φορείς πάνω σε ζητήματα της δημόσιας υγείας, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της Ν. Ρόδου και υποστηρίζουμε τα αιτήματα για:

  • να ξαναρχίσουν οι καθημερινές εφημερίες στο Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ
  • να γίνουν προσλήψεις νοσηλευτικού-ιατρικού προσωπικού και διασωστών του ΕΚΑΒ ώστε να λειτουργεί το Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ όλο το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο, με ασθενοφόρο
  • να αναβαθμιστεί το Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ σε ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • να αυξηθεί γενναία  ο κρατικός προϋπολογισμός για την δημόσια υγεία

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που εξήγγειλε η επιτροπή αγώνα την Τρίτη 15/10 στις 18:00 μπροστά από το ιατρείο του Γενναδίου. Τα αιτήματα είναι κοινά και μας αφορούν όχι μόνο ως κάτοικοι του νησιού, αλλά και ως εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Ολοένα ο ρόλος του νοσοκομείου αλλοιώνεται και ενώ με τις ελλείψεις σε προσωπικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές αδυνατούμε να παρέχουμε σύγχρονη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας, λόγω της υπολειτουργίας  των κέντρων υγείας του νησιού, έχουμε επιφορτιστεί και όλη την πρωτοβάθμια φροντίδα, με ότι συνεπάγεται αυτό για την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο

Μπαρός Χαρίλαος

Ιατρίδης Στέφανος

Γιαλλούσης Γιώργος

Οικονόμου Μαρία

Αγγελή Ελένη

Καζούλη Φαίδρα

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Κάλεσμα κοινής δράσης με την Επιτροπή Αγώνα Ν. Ρόδου από τον σύλλογο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.