Γιάννης Αγγέλου: Την Κυριακή η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη λύση

Σε μήνυμά του για τις ευρωεκλογές ο Γιάννης Αγγέλου, Σχης (ΜΣ) ε.α., περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νότιου Αιγαίου τονίζει τα εξής:

“Το ρολόι του χρόνου μετρά αντίστροφα στο δρόμο προς τις κάλπες για τις ευρωεκλογές. Και όσο ο χρόνος μειώνεται, τόσο αυξάνονται τα ψεύτικα διλήμματα των αστικών κομμάτων, που για μια ακόμα φορά επιδιώκουν τον πλήρη αποπροσανατολισμό του λαού μας.

Η ΕΕ είναι πηγή δεινών, καθώς σημαίνει φτωχοποίηση των λαών, ματωμένα πλεονάσματα, μνημόνια, φοροληστεία. Από την άλλη, σημαίνει συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία, με την αδρή χρηματοδότηση της κυβέρνησης Ζελένσκι, την αποστολή πάσης φύσεως πολεμικού υλικού, καθώς και στήριξη του Ισραήλ, κράτους – δολοφόνου των Παλαιστινίων. Σε όλα αυτά συμμετέχει και η Ελλάδα, αφοπλίζοντας ακόμα και τα νησιά μας, και ενώ οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μόλις και μετά βίας φτάνουν το 15ήμερο.

Με την αποστολή της φρεγάτας «Υδρα», η χώρα και ο λαός μας εμπλέκονται όλο και περισσότερο σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, καθιστώντας τους στόχο.

Την Κυριακή 9 Ιούνη η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη λύση, καθώς στις 10 Ιούνη τα προβλήματά του θα συνεχιστούν, η φρεγάτα θα βρίσκεται ακόμα στην Ερυθρά Θάλασσα, εκεί που αξιωματικοί και ναύτες ζουν με τον κίνδυνο να συμβεί το απευκταίο κάθε στιγμή.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, καθώς και τις οικογένειές τους, να ψηφίσουν το ΚΚΕ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα, την Κυριακή ΚΚΕ! Που ό,τι λέει, αυτό βγαίνει και από την κάλπη!

Και όλοι μας να θυμόμαστε τους στίχους του ποιητή μας Άλκη Αλκαίου:

«Δε βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό

δεν παίχτηκε η παρτίδα μας ακόμα».