Εκδήλωση την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Ροδίνι για την Υγεία

Κάθε μέρα και ένα βήμα μπροστά πηγαίνει η κυβέρνηση την πολιτική διάλυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας, (Π.Φ.Υ., Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών Ιατρείων και ΕΚΑΒ), αναγκάζοντας τους ασθενείς να βάζουν πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να καταρρέει εξουθενωμένο.

Ο λαός έχει κάθε λόγο να παλέψει και να διεκδικήσει σύγχρονες, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας – Πρόνοιας για όλους, χωρίς προϋποθέσεις.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, στελέχωση του Νοσοκομείου της Ρόδου και όλων των δημόσιων δομών υγείας στα  νησιά με ταυτόχρονη προκήρυξη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα και μονιμοποίηση όλων των επικουρικών.  Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, αναβάθμιση των υποδομών , αξιοπρεπείς μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης.

Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην Αίθουσα «ΡΟΔΙΝΙ» με θέμα:

«ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους- ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ».Θα μιλήσει η Ελένη Μπάγια, παθολόγος στο Γ.Κ.Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και μέλος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της Κ.Ε. του ΚΚΕ