Για άλλη μια φορά έμεινε χωρίς καρδιολόγο το Νοσοκομείο της Κω

Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Κω βρίσκονται χωρίς καρδιολόγο στο νοσοκομείο, αφού ο ένας και μοναδικός είναι με αναρρωτική, όπως καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

«Χώρια τις άλλες ελλείψεις ειδικοτήτων και προσωπικού, για άλλη μια φορά η πολιτική της κυβέρνησης αποδεικνύεται αδιέξοδη και επικίνδυνη», σημειώνει η ΤΕ και προσθέτει:

«Ευθύνες όμως έχουν και τα άλλα κόμματα όσο και διάφοροι τοπικοί παράγοντες που “πετάνε” υποσχέσεις και ψεύτικες διαβεβαιώσεις. Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σπέρνουν εφησυχασμό, στηρίζοντας στην ουσία την ίδια ακριβώς πολιτική που μας έφερε ως εδώ.

Εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη του τουρισμού, ακόμα και του ιατρικού! Ψίχουλα οι δαπάνες για το δημόσιο σύστημα Υγείας.

Στο νησί της Κω των υψηλότατων επιδόσεων του τουρισμού, τα κέρδη των ομίλων με τις πλάτες όλων των κυβερνήσεων, αυξάνονται σε βάρος της ζωής του λαού της Κω.

Οι δεσμεύσεις των κυβερνώντων ότι το δήθεν νέο ΕΣΥ θα έλυνε τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της Υγείας πέφτουν στο κενό.

Ο λαός της Κω δεν μπορεί να περιμένει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα.

Εδώ και τώρα να καλυφθούν όλες οι θέσεις καρδιολόγων, παθολόγων καθώς και όλων των ειδικοτήτων.

Το ΚΚΕ πρωτοστατεί και είναι αδιάκοπα στο πλάι των υγειονομικών και του λαού της Κω για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία, προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού (υγειονομικού, βοηθητικού, τεχνικού) στο νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας και στο ΕΚΑΒ ώστε να καλύπτει όλο το 24ωρο με δύο ασθενοφόρα».