Με αφορμή το συμβάν στη Κω – Η απάντηση του Περιφερειάρχη μετά την τοποθέτηση της Χατζηγιάννη Μαρίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 20/11/2023

Μετά την τοποθέτηση της Χατζηγιάννη Μαρίας για τον προϋπολογισμό του 2024

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: Θέλει να αγιάσει λέει κανείς, αλλά δεν τον αφήνουν……….

Άκουσα από την κυρία Χατζηγιάννη, ότι ακόμα και τη συντήρηση του οδικού δικτύου την αναθέσαμε σε εργολάβους. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Χρήστο τον Ευστρατίου, τον Ζαννετίδη ή τον Λεονταρίτη το Γιώργο, με γαλότσες έξω και ένα φορτηγάκι άσφαλτο και το φτυάρι, να κλείνουν τις τρύπες οι ίδιοι. Λοιπόν,ο Ζαννετίδης είναι και λίγο υπέρβαρος νομίζω. Δύσκολα θα την έκλεινε την τρύπα και σίγουρα σε μεγαλύτερο χρόνο από ότι θα το κάνει κάποιος εργολάβος. Κάποιες τοποθετήσεις ξεπερνούν τα όρια της αστειότητας, όμως σε πολιτικό επίπεδο, σε πολιτικό επίπεδο, η προσβολή ως προς το εκλογικό σώμα, είναι πάρα πολύ βαριά.

Όταν έχεις καταθέσεις, λέει η κυρία Χατζηγιάννη, εμείς καταθέτουμε την άποψή μας, την πρότασή μας. Δεν την καταθέτετε σήμερα κ. Χατζηγιάννη. Την καταθέσατε πριν από ένα μήνα και ο κόσμος σας έδωσε την απάντησή του. Δεν είναι από μας η απάντησή σας. Η απάντηση σε αυτά τα οποία, όλα αυτά τα οποία είπατε. …….

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ :

Ούτε ο κύριος Χατζημάρκος άλλαξε μοτίβο όσον αφορά τη στάση του απέναντι στην κριτική που του κάνουμε σαν Λαϊκή Συσπείρωση. Το ένα είναι αυτό. Το δεύτερο Όταν μιλάμε για συντήρηση του οδικού δικτύου, δεν εννοώ να πάει με γαλότσες ο κύριος Ζαννετίδης να φτιάξει τη λακκούβα. Να έχει υπηρεσίες στελεχωμένες, με μόνιμο προσωπικό η Περιφέρεια, να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες αυτές που προκύπτουν και στο οδικό δίκτυο. Το τρίτο, αναμενόμενο βέβαια ήταν, αλλά το δήλωσε ευθύς εξαρχής, δεν μπορεί να επικαλείται το 66% ο κ. Περιφερειάρχης για να δικαιολογε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, επιλογή, που θα κάνει στην πορεία αυτή της πενταετίας.

Κρίνεται και από τον υπόλοιπο κόσμο. Ανεξάρτητα του ποσοστού. Ευχαριστώ.