Μιλάμε για ζωές! Είναι τραγικό να καθυστερεί διακομιδή για τα φώτα του αεροδρομίου (VIDEO)

Τραγικό και απαράδεκτο χαρακτήρισε κατά την παρέμβαση του στο «Attica TV» ο Φοίβος Καπερώνης, εκλεγμένος με την ΕΣΚ στο ΔΣ της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), το γεγονός ότι ένας άνθρωπος περίμενε την αεροδιακομιδή του από το αεροδρόμιο της Καρπάθου, για να πάει στο νοσοκομείο της Ρόδου και αυτή να καθυστερεί γιατί δεν δούλευαν τα φώτα του διαδρόμου προσγείωσης – απογείωσης στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.

«Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές» τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «έρχεται ως συνέχεια άλλων γεγονότων που όπως αποδεικνύεται από την πραγματικότητα πρέπει να λυθούν άμεσα γιατί οι κίνδυνοι είναι θανάσιμοι».

Ο Φ. Καπερώνης υπογράμμισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης έχει απαξιώσει πλήρως την Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας κάνοντας λόγο για ελλείψεις, απαρχαιωμένα συστήματα αλλά και υποστελέχωση που φτάνει σε ακραία επίπεδα.

Παράλληλε κατήγγειλε το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει παραγγείλει μια μελέτη και με βάση αυτή σχεδιάζει να υποκαταστήσει τους ανθρώπους που είναι στους πύργους ελέγχου και είναι αρμόδιοι για την ασφάλεια των πτήσεων, με συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου.

«Αγωνιζόμαστε γιατί βλέπουμε ότι στο βωμό του κέρδους γίνονται πράγματα που δεν είναι προς όφελος της ασφάλειας» τόνισε χαρακτηριστικά.

*Αναδημοσίευση από 902.gr