Η κινητοποίηση των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ρόδου – Επόμενος σταθμός κλιμάκωσης την Πέμπτη 9/11 (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε από τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου την Πέμπτη το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, ανταποκρινόμενοι στην 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Με την ολοκλήρωση της στάσης εργασίας τους, κάλεσαν να βγεί στους δρόμους όλος ο Ροδιακός λαός, να πάρουν θέση όλα τα σωματεία και οι φορείς του νησιού, απέναντι στην μεθοδευμένη κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, με επόμενο σταθμό κλιμάκωσης την  Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 18:00 σε μεγάλη κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου.

Τέλος, στην κινητοποίηση τον λόγο πήρε ο Χάρης Μπαρός, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όπου τόνισε την επιτακτική ανάγκη ο λαός, να βάλει τέρμα στην υποβάθμιση της υγείας του με την έμπρακτη συμμετοχή του στην κινητοποίηση της ερχόμενης Πέμπτης. Παράλληλα, επισήμανε τα αιτήματα όλων των υγειονομικών της χώρας, ενώ αναφέρθηκε και στους υπό απόλυση εργαζόμενους του ΕΟΔΥ, που σε λιγότερο από έναν μήνα θα βρεθούν στον δρόμο, μεταξύ των άλλων.