Αυτό θα πει κοινή ταξική θέση…

Βγάζει μάτι η είδηση από τη Ζάκυνθο ότι σε εκδήλωση υποψηφίου Δημάρχου, μεγαλοξενοδόχου του νησιού, έδωσαν το «παρών» στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα στηρίζουν και μέχρι πρόσφατα υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ένεκα ότι δεν «κατάφερε» το κόμμα τους να συγκροτήσει «αμιγώς» κομματικό ψηφοδέλτιο.

Βέβαια στη συγκεκριμένη εκδήλωση, το «παρών» δεν έδωσε μόνο το πολιτικό προσωπικό των μεγαλοξενοδόχων σε τοπικό επίπεδο, αλλά και άλλοι «συνάδελφοι» του, με πρώτη την πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά (υποψήφια βουλευτής της ΝΔ το 2019 για να μην ξεχνιόμαστε…). Σύλλογος που δεν βρήκε μια ώρα να συζητήσει με το κλαδικό συνδικάτο ξενοδοχοϋπαλλήλων για το θέμα της υπογραφής τοπικής σύμβασης εργασίας…

Για να μην αδικούμε όμως κανέναν, στα ψηφοδέλτια και των υπολοίπων διεκδικητών του Δήμου (την νυν δημοτική Αρχής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κ.α., αλλά και του προερχόμενου απ’ τη ΝΔ υποψηφίου), φιγουράρουν μεγαλοξενοδόχοι ή άλλοι δηλώνουν ανοιχτά τη στήριξή τους σε αυτούς τους υποψηφίους!

Σε όλους, εκτός της «Λαϊκής Συσπείρωσης»!

Αυτό θα πει κοινή ταξική πορεία και θέση των αστικών κομμάτων και των εκπροσώπων τους, αλλά και τμήματος των μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων του νησιού, δηλαδή των ξενοδόχων, που ανοιχτά «παλεύουν» να πάρουν και την «τοπική εξουσία» στα χέρια τους, χωρίς καν το «πολιτικό προσωπικό» τους, των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α.

Ομοιότητες με όσα συμβαίνουν και στο νησί της Ρόδου μόνο τυχαίες δεν είναι.

Όσοι δηλαδή ευθύνονται για τα καθημερινά δεινά των χιλιάδων εργαζομένων του νησιού, του λαού συνολικά σε όλες τις πτυχές της ζωής του, συνασπίζονται συνολικά απέναντί του και του ζητάνε και ψήφο από πάνω!!!

Ο λαός, τώρα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Απέναντι στους αντιπάλους του, ταξικούς και πολιτικούς έχει λύση: Να τους καταδικάσει συνολικά, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια και Δήμο, όσο πιο ψηλά γίνεται!