Αυτοί είναι οι μαχαιροβγάλτες φασίστες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Είναι φασίστες και δεν το κρύβουν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεπ, ομάδα των οποίων οργανωμένα έφτασε ανενόχλητη στην Ελλάδα και δολοφόνησε οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Χαιρετούν ναζιστικά μέσα και έξω από τα γήπεδα! Είναι μαχαιροβγάλτες εγκληματίες. Η εγκληματική δράση τους είναι γνωστή για χρόνια αλλά δεν τους αγγίζουν οι Κροατικές αρχές. Προκαλούν δολοφονικά επεισόδια εντός και εκτός Κροατίας.  

Στο βίντεο εμφανίζονται οι «Bad Blue Boys» σε ναζιστικό χαιρετισμό στο Μιλάνο. Ονομάζονται «Bad Blue Boys», έχουν για σήμα το μπουλντόγκ και λειτουργούν ως ναζιστικό τάγμα εφόδου, έχοντας αναφορές στη φασιστική οργάνωση Ουστάσι του Άντε Πάβελιτς στην Κροατία που είχε συνεργαστεί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τους ναζί, παίζοντας ρόλο στην εξόντωση Εβραίων, Ρομά και Σέρβων.

Ουκρανικά βλήματα με μηνύματα στήριξης των φασιστών δολοφόνων που επιτέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ουκρανοί φασίστες χούλιγκαν της Ντιναμό Κιέβου στηρίζουν τους ομοϊδεάτες τους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που επιτέθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια δολοφονώντας τον 29χρονο Μιχάλη και έχουν συλληφθεί.

Φτάνουν στο σημείο να «αφιερώνουν» στους φασίστες δολοφόνους της «Bad Blue Boys» βλήματα όλμων που χρησιμοποιούνται στον πόλεμο με την Ρωσία.

Θα μπορούσε η επιγραφή των φασιστών να είχε μπει σ’ ένα από τα βλήματα πυροβολικού που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση στην αντιδραστική κυβέρνηση του Κιέβου.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε λογαριασμό χούλιγκαν στην πλατφόρμα «X» (πρώην Τwitter) εμφανίζονται βλήματα όλμου που γράφουν τα μηνύματα «Free BBB» (λευτεριά στους «Bad Blue Boys») και «07.08.23 (σ.σ. η ημερομηνία της επίθεσης και της δολοφονίας του Μιχάλη) οι ΒΒΒ είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης».

Εξάλλου, η στήριξη των φασιστών της BBB στους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στην Ουκρανία, είναι ξεκάθαρη.