Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στις δημοτικές υπηρεσίες της Ρόδου

Τις δημοτικές υπηρεσίες των Οικονομικών, της Μισθοδοσίας και Πληροφορικής επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης (ΜΧ) εα και Θεανώ Κουντούρη, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου. Στην περιοδεία συμμετείχε και η Ντέπη Μιχαηλίδη, μέλος της ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

Ως κύριο πρόβλημα σε όλες τις υπηρεσίες οι εργαζόμενοι ανέδειξαν τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού, τη μη κάλυψη των κενών με μόνιμες προσλήψεις, κενά τα οποία δημιουργούνται από τις αποχωρήσεις τους λόγω συνταξιοδοτήσεων ή μεταθέσεων σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης συζητήθηκαν τα ζητήματα της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και το θέμα της καταλληλότητας των οχημάτων του Δήμου, που ανέδειξαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι το τελευταίο διάστημα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, αναφέρθηκαν στην εγκληματική πολιτική της ΕΕ και όλων των αστικών κυβερνήσεων η οποία εφαρμόζεται, που ως προτεραιότητα βάζει για όλα τα ζητήματα της ασφάλειας και της προστασίας του λαού τη σχέση κόστους-οφέλους, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει κανόνας η εντατικοποίηση, ο καθημερινός κίνδυνος για τη ζωή των εργαζομένων και του λαού, καταστάσεις δηλαδή που οδηγούν σε προδιαγεγραμμένα εγκλήματα, όπως στα Τέμπη.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν το ΚΚΕ , το μόνο κόμμα που σταθερά και με συνέπεια παλεύει μέσα και έξω από τη Βουλή για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής, που θα συνεχιστεί με όποια κυβέρνηση προκύψει από αυτές τις εκλογές. Όσο πιο αδύνατη είναι η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός θα είναι και ο λαός για να διαμορφώσει θετικές εξελίξεις προς όφελός του.