Καταγγελία της ΔΑΣ – ΟΤΑ Ρόδου για τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Δ. Αρβανίτη

Σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι του Δήμου μας έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη ενός σωματείου αποκούμπι, για να παλέψουν ενάντια στην ακρίβεια, τους χαμηλούς μισθούς, την εντατικοποίηση, τα εργατικά ατυχήματα, την εγκατάλειψη των υποδομών και τα επικίνδυνα κι ακατάλληλα οχήματα, απέναντί τους δε βρίσκουν μόνο την κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και την απαράδεκτη στάση του Δημήτρη Αρβανίτη.

Μέσα από ένα κρεσέντο μηνύσεων και αγωγών κατά πάντων, ο Αρβανίτης έφτασε στο σημείο να καταθέτει στα δικαστήρια μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στους ίδιους τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που υποτίθεται πως εκπροσωπεί.

Τη στιγμή που τα δικαστήρια :

Με αποφάσεις τους παραδίδουν τα σπίτια του κοσμάκη στα αρπαχτικά και τα funds.

Βγάζουν τις απεργίες των εργαζομένων παράνομες.

Τη στιγμή που όλος ο λαός βρίσκεται στο δρόμο για να βρει το δίκιο του απέναντι στην πολιτική της απαξίωσης και του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου, ο Δ. Αρβανίτης εμπλέκει την αστυνομία και τα δικαστήρια στη λειτουργία του Συλλόγου μας, σε υποθέσεις που μόνοι αρμόδιοι να βγάλουν απόφαση είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Και τέλος, σε ό,τι αφορά την όποια τυχόν κακοδιαχείριση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του προηγούμενου Δ.Σ. δεν ακουμπά την εκλεγμένη της παράταξής μας αφού σχεδόν από την αρχή της θητείας της σταμάτησε να υπογράφει γιατί δεν τηρούνταν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Άλλωστε στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση η ΔΑΣ-ΟΤΑ Ρόδου καταψήφισε τον οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης διοίκησης.

Ρόδος 11/03/2022

ΔΑΣ ΟΤΑ