Site icon Το Ροδάμι

Παρέμβαση στον διοικητή του νοσοκομείου για άμεσες προσλήψεις από το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Πηγή φωτογραφίας: Aegea News

Τηλεφωνική παρέμβαση στον διοικητή του Νοσοκομείου της Κω Σταμάτη Βασιλειάδη έκανε το Εργατικό Κέντρο Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, εκφράζοντας την απαίτηση των εργαζομένων του νησιού για άμεση πρόσληψη -εκτός των άλλων ειδικοτήτων- μόνιμου ιατρού πνευμονολόγου, η πλέον απαραίτητη ιατρική ειδικότητα τώρα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει:

«Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό φανερώνουν τις χρόνιες ελλείψεις στο χώρο Υγείας, τη συνεχή υποβάθμιση των νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, αποτέλεσμα διαχρονικών αντιλαϊκών πολιτικών που στη λογική “κόστους – οφέλους” εσκεμμένα έχουν αφήσει το δημόσιο σύστημα Υγείας να αιμορραγεί.

Είναι επιτακτική ανάγκη για την προστασία των εργαζομένων στις δομές Υγείας όσο και των νησιωτών, ΤΩΡΑ να στελεχωθούν τα νοσοκομεία με φμόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Να εξοπλιστούν τα νοσοκομεία με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και υλικά.

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση στον διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτη Βασιλειάδη, προκειμένου να κάνει γνωστή την απαίτηση των εργαζομένων του νησιού για άμεση πρόσληψη -εκτός των άλλων ειδικοτήτων- μόνιμου ιατρού πνευμονολόγου, η πλέον απαραίτητη ιατρική ειδικότητα τώρα.

Ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις νοσοκομειακές δομές της περιοχής ευθύνης μας».

Exit mobile version