Τριτοκοσμικές συνθήκες στον Αρχάγγελο – σπίτια χωρίς νερό μέσα στον καύσωνα

Με αφορμή την διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Αρχαγγέλου η Κομματική Οργάνωση Αρχαγγέλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Άλυτο» παραμένει το πρόβλημα της σταθερής υδροδότησης σπιτιών και καταστημάτων σε πολλές περιοχές του Αρχαγγέλου. Ακόμα ένα καλοκαίρι υποφέρουν εκατοντάδες οικογένειες του χωριού από έλλειψη νερού μέσα στον καύσωνα!

Πολλοί αναγκάζονται να ψάχνουν σπίτια συγγενών και φίλων για να κάνουν ένα μπάνιο! Αλλά ειδικά συντοπίτες μας με προβλήματα υγείας, ηλικιωμένοι, έγκυες και οικογένειες με μικρά παιδιά αντιμετωπίζουν μια κατάσταση τραγική και βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Οι ευθύνες βαραίνουν τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που δεν αντιμετώπισαν το πρόβλημα, το άφησαν να διαιωνίζεται, αλλά και τη σημερινή δημοτική αρχή και τη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, που εδώ και μήνες δεν έδωσαν λύση σε ένα τόσο σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα.

Πολλοί κάτοικοι του Αρχαγγέλου κάνουν καθημερινά παρεμβάσεις για το θέμα σε όλους τους αρμόδιους. Δηλαδή στον τοπικό αντιδήμαρχο , στον πρόεδρο του χωριού, στη ΔΕΥΑΡ, και σε δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής του κυρίου Κολιάδη. Όμως κανένας αρμόδιος δεν απαντάει υπεύθυνα και συγκεκριμένα πότε θα έχουν νερό στα σπίτια τους.

Την ώρα που έχουν αφήσει εκατοντάδες εργαζόμενους στον Αρχάγγελο μέσα στο καλοκαίρι χωρίς νερό, στην ίδια περιοχή οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην τουριστική περιοχή στα Κολύμπια έχουν άφθονο νερό από το δίκτυο της ΔΕΥΑΡ, για τις πισίνες και τους κήπους τους.

Απαιτούμε εδώ και τώρα από τη δημοτική αρχή και τη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, να κινητοποιήσουν κάθε διαθέσιμο μέσο και πόρο για να αποκατασταθεί η σταθερή υδροδότηση στο Κοκκινόχωμα, στην Λειβάδα , στα Μαλά και στις άλλες περιοχές του χωριού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.