Site icon Το Ροδάμι

Συνεχίζονται οι μαζικές διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό σε όλο τον κόσμο (VIDEO- ΦΩΤΟ)

Από διαδήλωση στο Παρίσι (πηγή φωτό: Twitter)

Πηγή: Associated Press

Eκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές βρέθηκαν στους δρόμους μεγάλων πόλεων σε μία σειρά χώρες, απαιτώντας να σταματήσει η επέμβαση στη Γάζα και δηλώνοντας την υποστήριξή τους στον Παλαιστινιακό λαό.

Με παλαιστινιακές σημαίες και συνθήματα όπως «Ελευθερία στην Παλαιστίνη» και «Σταματήστε να βομβαρδίζετε τη Γάζα», χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε μαζική κινητοποίηση στη Νέα Υόρκη.

Χιλιάδες άνθρωποι πλημμύρισαν για μία ακόμη μέρα τους δρόμους στην Ουάσιγκτον, την πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Νέα κινητοποίηση έγινε και στο Λος Άντζελες, με χιλιάδες κόσμου να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των Παλαιστινίων.

Μεγάλη διαδήλωση έγινε και στο Μεξικό.

Κοσμοπλημμύρα και στο Παρίσι, όπου για άλλη μια φορά πλήθος κόσμου εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην Παλαιστίνη, ενάντια στις απαγορεύσεις και τους εκφοβισμούς.

Μεγαλειώδης η διαδήλωση και στη Βαρκελώνη.

Στο Σαν Σεμπαστιάν, στη Χώρα των Βάσκων, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων δεκαετιών σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» ήχησε δυνατά και στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, με τους συμμετέχοντες να αγνοούν τις απαγορεύσεις και τους εκφοβισμούς.

Διαδηλώσεις γίνονται σε κάθε γωνιά του κόσμου, όπως στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Χιλιάδες διαδηλωτές βρέθηκαν στους δρόμους μεγάλων πόλεων σε Δανία και Σουηδία, απαιτώντας να σταματήσει η επέμβαση στη Γάζα και δηλώνοντας την υποστήριξή τους στον Παλαιστινιακό λαό.

Με παλαιστινιακές σημαίες και συνθήματα όπως «Ελευθερία στην Παλαιστίνη» και «σταματήστε να βομβαρδίζετε τη Γάζα», χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε μαζική κινητοποίηση στη Στοκχόλμη, ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις έγιναν σε Μάλμο και Γκέτεμποργκ.

Στη Στοκχόλμη

Στην Κοπεγχάγη

Πλήθος κόσμου συμμετείχε σε διαδήλωση υπέρ του αγώνα των Παλαιστινίων και στην Κοπεγχάγη.

Exit mobile version