Site icon Το Ροδάμι

Είμαστε στο πλευρό της νεολαίας και του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης!

Palestinians wave their national flag during a protest against an Israeli parade through Jerusalem's Old City, along the frontier with Israel east of Gaza City, Thursday, May 18, 2023. The parade in Jerusalem marked Jerusalem Day, an Israeli holiday celebrating the capture of east Jerusalem in the 1967 Mideast war. Palestinians claim east Jerusalem as their capital and see the march as a provocation. (AP Photo/Fatima Shbair)

Την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό και στον αγώνα που δίνει ενάντια στην ισραηλινή κατοχή εκφράζει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Στην ανακοίνωσή του το ΜΑΣ αναφέρει:

«Είμαστε στο πλευρό της νεολαίας και του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης! Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας!

Ο λαός της Παλαιστίνης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να υπερασπιστεί τη χώρα και τη ζωή του απέναντι στην ξένη κατοχή με όλα τα αναγκαία μέσα. Η περήφανη και μαχητική του στάση που δεν παραδίδεται και συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα του, κερδίζει τον σεβασμό όλων!

Τρομοκράτες είναι αυτοί που σπέρνουν τον θάνατο και τον ξεριζωμό, όχι οι λαοί που παλεύουν για το δίκιο τους. Εδώ και 75 χρόνια ο λαός της Παλαιστίνης βρίσκεται κάτω από το ζυγό της δολοφονικής ισραηλινής κατοχής που γίνεται με τις πλάτες ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ. Όλα αυτά τα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν γίνει οι καλύτεροι σύμμαχοι του ισραηλινού κράτους-δολοφόνου. Στα 75 χρόνια γεμάτα εγκλήματα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ με πογκρόμ, επιθέσεις κατά των Παλαιστίνιων και αμάχων, με χιλιάδες φυλακίσεις νέων, το αίμα που έχει χύσει ο λαός της Παλαιστίνης είναι αμέτρητο.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλο τον παλαιστινιακό λαό, που διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα!

Δυναμώνουμε τον αγώνα μαζί με τους λαούς όλου του κόσμου, μαζί με το εργατικό – λαϊκό κίνημα στη χώρα μας για να ικανοποιηθούν τα δίκαια και διαχρονικά αιτήματά του. Νίκη στον λαό της Παλαιστίνης!

Exit mobile version