Παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Το παρών έδωσαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης αλλά και απλοί πολίτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού.

Πέρα από την παρουσία του Υποψήφιου Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Γιάννη Κορρέ, ήταν σημαντική η παρουσία και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Αγγέλου

Το λόγο στη βήμα πήραν ο κ. Αγγέλου και ο κ. Κορρές, με αμφότερους να επικοινωνούν την ανάγκη λύσεων για ζητήματα που αφορούν τόσο τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, όσο και γενικότερα τη χώρα. «Ψηφίζουμε στις 8 του Οκτώβρη Λαϊκή Συσπείρωση και για Δήμους και για Περιφέρεια, χωρίς καμία έκπτωση στις αξίες και στα ιδανικά μας», ήταν τα λόγια του κ. Αγγέλου, που ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση.

Τέλος, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ακούστηκαν και ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους, τα οποία απαντήθηκαν από τους ομιλούντες.