Site icon Το Ροδάμι

ΔΑΣ ΟΤΑ-Ανακοίνωση για την απεργία στις 14 Δεκέμβρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπροστά στην 3η αξιολόγηση, κάνει για μία ακόμα φορά τη βρώμικη δουλειά για την οποία επιλέχθηκε και στηρίζεται. Υλοποιεί τις πάγιες απαιτήσεις του ΣΕΒ και των εργοδοτών και ξεζουμίζει τους εργαζόμενους που παράγουν τον πλούτο για να οδηγήσει σε ανάκαμψη τα κέρδη του κεφαλαίου. Δεν έχουν τσίπα! Ετοιμάζονται να πάρουν 70 νέα μέτρα που θα χτυπούν το εργατικό-λαϊκό εισόδημα. Θα κλιμακωθούν η φοροληστεία και οι περικοπές, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί και οι ιδιωτικοποιήσεις.

Να μην αφήσουμε να περάσει η προπαγάνδα της κυβέρνησης περί «τέλους» των μνημονίων το 2018! Να μην πιστεύψουμε στο παραμύθι της «δίκαιης ανάπτυξης» και των «καλύτερων ημερών» με το οποίο η κυβέρνηση στολίζει τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει. Ξέρουν πολύ καλά ότι γι’ αυτό το παραμύθι είναι χρήσιμοι, αυτή την αποστολή έχουν αναλάβει για λογαριασμό της Ε.Ε. και των εργοδοτών.

Η ίδια η πείρα των εργαζομένων και του λαού μας, με τη συνεχή και ραγδαία επιδείνωση των όρων ζωής μας, αποδομεί τα κάλπικα επιχειρήματά τους:

Τέρμα στην μοιρολατρία και την απογοήτευση.

Διεκδικούμε:

Φτάνει πια! Τώρα Αντεπίθεση!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στα αντιλαϊκά παζάρια, στα νέα σχέδια πτώχευσης των εργαζομένων. Να πάρουν μέρος με μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που καλεί το ΠΑΜΕ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ στις 10:00 πμ.

Όλες και όλοι στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη!

Όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση

στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, 10.00πμ!

Exit mobile version