Site icon Το Ροδάμι

Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Νότιας Ρόδου συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση στο νοσοκομείο

«Στις 9 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. , διαδηλώνουμε μπροστά από το νοσοκομείο, μαζί με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, άλλα εργατικά σωματεία και φορείς του νησιού γιατί απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια» τονίζει το αγωνιστικό κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Νότιας Ρόδου, μπροστά στην επικείμενη πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τετάρτη 9 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

Στις 9 Νοέμβρη καλούμε όλους τους κατοίκους των χωριών μας, να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση, που διοργανώνει ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου.

Στις 9 Νοέμβρη βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο το 2022 να θεωρείται φυσιολογικό:

Διεκδικούμε:

Μπορεί η κυβέρνηση σήμερα να πανηγυρίζει για τα ρεκόρ του τουρισμού στην Ρόδο για λογαριασμό των λίγων, αλλά εμείς οι πολλοί υποφέρουμε και δεν ξέρουμε πως θα βγάλουμε τον χειμώνα. Αυτή η αλήθεια που κρύβει η κυβέρνηση και οι τοπικοί της υποστηρικτές πρέπει να ακουστεί δυνατά.

Άλλωστε η δημοτική αρχή το απέδειξε ακόμα μια φορά : λεφτά για τους λίγους υπάρχουν, λογαριασμός 700.000 ευρώ χαρίζεται σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο. Όμως για τα λαϊκά νοικοκυριά του νησιού απειλές για διακοπές νερού και 100 δόσεις για χρέη προς την ΔΕΥΑΡ.

Στις 9 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. , διαδηλώνουμε μπροστά από το νοσοκομείο, μαζί με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, άλλα εργατικά σωματεία και φορείς του νησιού γιατί απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Exit mobile version