Site icon Το Ροδάμι

Σύσκεψη για τα τοπικά προβλήματα της Αρχαγγέλου

Ανοιχτή σύσκεψη οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αρχαγγέλλου για τα τοπικά οξυμένα τοπικά προβλήματα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Στην σύσκεψη θα μιλήσει ο Τάκης Πότσος, στέλεχος του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και η περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης  Μαρία Χατζηγιάννη.

Αναφέρει το κάλεμα της ΚΟ Αρχαγγέλου:

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια πλήρη εγκατάλειψη σημαντικών βασικών υποδομών στο χωριό μας, ενώ νέα απαραίτητα έργα δεν γίνονται ούτε σχεδιάζονται, αλλά ανακοινώνονται μόνο στα λόγια.

Η κοροϊδία των τοπικών αρχών ξεπερνά κάθε όριο και με το έργο κατασκευής του βιολογικού Αρχαγγέλου. Αμέτρητες υποσχέσεις, αλλά εμείς ζούμε για δεκαετίες τις συνέπειες στην υγεία μας και την καταστροφή στο περιβάλλον από την έλλειψη βιολογικού στο χωριό.

Για τα παραπάνω θέματα και όλα τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας , οργανώνουμε ανοικτή σύσκεψη την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 19:00 στο καφενείο στη Λιβάδα. Στην σύσκεψη θα μιλήσει ο Τάκης Πότσος, στέλεχος του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και η περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης  Μαρία Χατζηγιάννη.

Αν προβληματίζεσαι και εσύ για αυτή την κατάσταση, αν κατανοείς ότι δεν πάει άλλο, σε καλούμε να συζητήσουμε τις προτάσεις του κόμματός μας, την διέξοδο, και το πως θα αγωνιστούμε μαζί.

Exit mobile version