Για την πρόσκληση του κ. Καρίκη στον ΑΣΚ Αρχαγγέλου να καταθέσει προτάσεις!!!

Δελτίου Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ρόδου για την πρόσκληση του κ. Καρίκη στον ΑΣΚ Αρχαγγέλου να καταθέσει προτάσεις:

Έχουν απόλυτο δίκιο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου, που καταγγέλλουν τον δήμο και την περιφέρεια για τη μακρόσυρτη κοροϊδία στους γονείς και στα παιδιά της Αρχαγγέλου για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Έχουν δίκιο που διαφωνούν με τις αποφάσεις για την κατασκευή της αθλητικής υποδομής με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Αντί να προχωρήσει η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου με χρηματοδότηση, που οι τοπικοί άρχοντες δήλωναν σε επικοινωνιακά σώου ότι εξασφάλισαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αντί να αξιοποιηθούν οι μελέτες του Υπουργείου Αθλητισμού που μας παρουσίασαν, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να μπάσουν ιδιώτες σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία για να θησαυρίζουν δεκαετίες με λεφτά που θα πληρώνουν οι γονείς και απευθείας, και μέσω της φορολογίας τους.

Κυβέρνηση, δήμος και περιφέρεια, τι λένε στην ουσία πολύ απλά; Αν θέλετε αθλητισμό για τα παιδιά σας , πληρώστε. Αυτό σημαίνει Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), αυτό συμβαίνει στη διαχείριση απορριμμάτων της Ρόδου, το ίδιο θα συμβεί με τα σχολεία, αυτή τελικά είναι η σημαία της ανάπτυξης που υποστηρίζουν όλες μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις, οι παλιές και τωρινές δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη παράταξη που καταψηφίζει και καταγγέλλει τις ΣΔΙΤ στο δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο, την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση κάθε έργου και υπηρεσίας που έχει ανάγκη ο Ροδιακός λαός.

Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος σήμερα, εκεί που οδηγούνται οι εξελίξεις σε κάθε επίπεδο, παρά η δυναμική, μαζική και οργανωμένη παρέμβαση του λαϊκού κινήματος για να τους ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό σχέδιο.

Ρόδος 11/7/2022