Site icon Το Ροδάμι

Συνέλευση & εκλογές νέου Δ.Σ. “Ο Λεσπέρης” Λαχανιάς

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση καθώς και σε εκλογές ανάδειξης νέου Δοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Ακολουθεί το κείμενο:

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας, πως την Κυριακή 21/11 θα διεξαχθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου μας. Στην συνέλευση η και νωρίτερα μπορούν όποια μέλη του συλλόγου επιθυμούν, να δηλώσουν υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή.

Στην συνέλευση θα γίνει απολογισμός της δράσης του συλλόγου τα προηγούμενα δύο χρόνια. Επίσης θα παρουσιασθεί ο έλεγχος των οικονομικών του συλλόγου από την εξελεγκτική επιτροπή.

Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου να παραστούν στην συνέλευση συμβάλλοντας στην ενίσχυση του πολιτιστικού μας συλλόγου. Η δραστηριοποίηση περισσότερων μελών του συλλόγου και η εγγραφή νέων μελών θα συμβάλει στην καλύτερη προώθηση των σκοπών του συλλόγου μας. Δηλαδή στην διατήρηση και διάδοση της ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς και στην προσπάθεια να υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερη πολιτιστική δραστηριότητα στο χωριό μας.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/11 στις 11πμ στο σχολείο της Λαχανιάς.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΧΑΝΙΑΣ «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ»

Exit mobile version